New Property Transaktion rådgivare vid försäljning av industrifastighet i Tyresö

New Property Transaktion rådgivare vid försäljning av industrifastighet i Tyresö

Industrifastigheten Strömfallet 1 i Tyresö har fått ny ägare. Köpare är Landia och säljare är Tyresö Rör, som också är hyresgäst i fastigheten. Rådgivare till säljaren var New Property Transaktion.

Fastighetsbolaget Landia har ingått avtal om förvärv av fastigheten Strömfallet 1, med adress Strömfallsvägen 53–59 i Tyresö. Säljare är VVS-företaget Tyresö Rör, som också kvarstannar som hyresgäst i en del av fastigheten.

New Property Transaktion var säljarens rådgivare och tillträde skedde omgående. Fredrik Leifland, vd på New Property, kommenterar affären:

– Vi ser ett fortsatt stort intresse och hög aktivitet kring den här typen av fastigheter för lättare industri och logistik i bra lägen. Det gäller både överlåtelser mellan fastighetsbolag och, som i detta fall, att en brukare och hyresgäst är säljare.

Strömfallet 1 omfattar totalt cirka 1 980 kvadratmeter uthyrbar area, med en handfull olika hyresgäster. Fastigheten ligger i Pettersboda industriområde, knappt två kilometer från Tyresö centrum, och har ett utmärkt skyltläge längs Tyresövägen.

Läs alla nyheter »
Copyright 2021 New Property |