Axfast har anlitat New Property Retail & Development för att utveckla deras gatuplan i Stockholm City.

Axfast förvärvade fastigheten Jakob Mindre 5, belägen mellan Operan och Gallerian under år 2018 från AMF och har sedermera utvecklat fastigheten till ett toppmodernt kontor till TM & Partners. Det sista steget i utvecklingsarbetet har varit att hitta en duktig krögare som kan aktivera gatuplanet och tillföra liv i området. 

Nu kan vi presentera att det är den välmeriterade krögaren Pedro Passinhas med bakgrund från Michelinkrogar likt The Fat Duck och Le Gavroche som öppnar det nya konceptet ”Botica” med rötter i det portugisiska köket på gatuplanet. 

”Vi ser stor potential i området och vi är övertygade om att Botica kommer bidra starkt till att återskapa liv i kvarteret. Detta utgör en del av en större satsning för vilken vi nu fått en utmärkt start. Det hela har möjliggjorts av ett mycket gott och nära samarbete med New Property” . – Mathias Förberg, Axfast. 

”Vi är mycket stolta över etableringen som vi gjort tillsammans med Jobara Spaces som guidat oss från början till slut. Området är en perfekt plats med mycket potential för vårt koncept och vi ser fram emot att tillföra mervärde till Jakobs Torg.” – Pedro Passinhas, Botica. 

New Property Retail & Development har representerat Hyresvärden och Jobara Spaces har representerat Hyresgästen. ” 

För mer information, vänligen kontakta: 

Sofia Petzelius 

Vd och partner, New Property Retail & Development sofia@newproperty.se 

073-626 26 54 

Läs alla nyheter »
Copyright 2021 New Property |