Coworking space i Stockholm

Uthyrning av coworking space

Vi på New Property är mäklare som hyr ut olika typer av lokaler i form av kontor, lager och butiker. Vi har funnits sedan 2005 och har mycket erfarenhet kring de olika formerna, såsom kontorshotell och coworking space i och runtom Stockholm. Vi är specialister på uthyrning och analyserar alla lokaler ni vill hyra ut innan vi hyr ut dem, eftersom att vi vill erbjuda de bästa lokalerna till företagen som behöver dem.

Våra kunder

Ulrika Ahlgren och Annette Hall, IIS

Vårt samarbete med New Property har varit fantastiskt. De har hjälpt oss genom hela processen med att finna lokaler till vårt drömkontor, från att leta och hitta lokalen till tips och rådgivning för att få ett bra avtal och ett avslut. Samarbetet fungerade bra från första början. De har alltid varit positiva, hjälpsamma och framför allt snabba när det gäller att få fram svar på frågor vi haft i processen. Vi kan med hela vårt hjärta rekommendera New Property.

Jörgen Aronsson, VD Implema

Vi fick snabbt förtroende för New Property när vi på Implema hade beslutat oss för att flytta från Bromma in till Stockholm City. New Property guidade oss genom hela processen på ett mycket professionellt och engagerat sätt. Det var lätt att få kontakt och vi fick alltid svar på våra frågor. Vi vill därför varmt rekommendera New Property, när behov finns att snabbt hitta intressanta kontorsprospekt som passar just dina behov.

Elmir Andersson, Division Manager Yamaha Motor Scandinavia

New Property har redan från första kontakten varit mycket professionella. New Property har på ett förtroendeingivande sätt tagit sig an vårt uppdrag. Deras engagemang och möjligheten att nå dem via telefon eller mejl, närhelst vi behövt det, tror vi har varit väldigt viktigt för projektets framgång. New Propertys kontaktnät och fokus på att förstå vårt behov som kund har givit oss bästa tänkbara lösning i form av nya lokaler. Vi vill gärna rekommendera New Property om man behöver hjälp med att hitta intressanta kontorslokaler.

Coworking space i Stockholm

Hur vi jobbar

Vi har uppmärksammat att fler och fler tyr sig till städerna för ökade möjligheter och just därför krävs det även att städerna har fler möjligheter för de småföretag, och stora företag för den delen, som vill lyckas i staden. Då krävs det mer från fastighetsbranschen och att fler dörrar öppnas och det är precis därför vi sysslar med uthyrning av lokaler till företag. Det gynnar även dig som har lokaler att hyra ut samtidigt som du bidrar till en bättre marknad.

Vi på New Property tar ett helhetsgrepp och analyserar fastigheter från alla tänkbara håll och vinklar. Vi ser möjligheter när objekt ska hyras ut, säljas, köpas, gå från kontor till bostäder, få ny mix av hyresgäster eller inspirera hyresgästen till förändring och utveckling.

Vi vet att en arbetsplats kan driva välmående, affärskultur, engagemang och resultat och det är precis därför coworking space i Stockholm är den perfekta mötesplatsen för småföretagare som vill inspireras och inspirera en ny marknad.

Vi har ett personligt driv som gör att vi kollar fastigheterna från topp till tå; vi kontrollerar alla trappor och allt ljusinsläpp.

Vad är ett coworking space?

Ett coworking space är helt enkelt en kontorsmiljö där man delar samma utrymme med andra företag. Det är en plats där man uppmuntrar till en social stämning med olika interaktioner och samarbeten. Det är främst lämpligt skapat för entreprenörer och småföretag, vilka kan dra stor nytta av den sociala arbetsmiljön och det sociala nätverket som kommer på köpet. Produktiviteten ökar även den. Att hyra in sig på ett coworking space har de senaste åren blivit väldigt populärt i Stockholm och andra storstäder.

Mer än coworking spaces

Vi hyr ut mer än enbart coworking spaces, eller så kallade kontorshotell, till företag. Så vilken lokal du än har att hyra ut, lär vi kunna ordna det:

 • Kontor
 • Butik
 • Lager
 • Industri/verkstad
 • Utbildning
 • Industri
 • Övrigt – du kan således hyra ut en lokal som passar olika typer av verksamheter

Varför välja New Property i Stockholm?

Vi på New Property gillar det vi gör och att kunna erbjuda företag att växa genom lokaler i form av lager och coworking space i och runtom Stockholm känns väldigt bra. Genom att skicka en förfrågan till oss här på hemsidan eller ringa kan ni få svar på de frågor ni har om att hyra ut en lokal eller om ni är i behov av en. Hör av er redan i dag om ni tycker att vi låter som en uthyrningskonsult som skulle passa er:

 • Sveriges största uthyrningskonsult
 • Kunnigt uthyrningsteam
 • Goda kundrelationer
 • Bra helhetssyn (vår hemlighet)
 • En av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige
 • Kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd
 • Kombinerar lång erfarenhet med dagsfärsk entusiasm och kunskap om marknaden

 

Se även

Copyright 2021 New Property |