Grafisk designer – New Property Transaktion

Som Grafisk designer på New Property Transaktion kommer du att vara en del av fastighetsbranschens mest snabbfotade och entreprenöriella rådgivare. Verksamheten står inför en spännande och expansiv fas. Med affären i fokus värdesätter vi driv, kreativitet och nytänkande.

Som Grafisk designer hos oss kommer du spela en avgörande roll i vårt dagliga arbete. Vi är ett tight team som värdesätter samarbete mellan kollegor och detta är en chans att få vara kreativ och i tidigt skede få stor insyn i genomförandet av fastighetstransaktioner. Tillsammans med våra duktiga projektledare kommer du att designa och utveckla projekt från idé till färdiga prospekt att presentera för kunder. Det kommer innebära viss kreativ frihet med anpassning efter kundernas önskan och grafiska profil samt syfte och ändamål med materialet som ska tas fram.

Rollen innefattar bland annat följande arbetsuppgifter:
– Arbeta nära våra projektledare och stötta dem i enskilda projekt
– Skriva affärsförslag, teasers och mötespresentationer
– Förbereda och skapa försäljningsprospekt från idé till slutprodukt
– Vara kreativ och anpassa samtliga enskilda projekt efter kundernas önskan och profil
– Hjälpa till att utveckla New Propertys grafiska kommunikation både internt och extern
– Delta i kundmöten och bygga relationer med befintliga och nya kunder
– Fota objekt/fastigheter för bilder till prospekt och presentationer

Vem är du?
Du är kreativ, nyfiken, självständig och ambitiös. Du är bekväm med högt tempo och vågar anta nya utmaningar. Du har en förmåga att hantera flertalet parallella processer samtidigt på ett effektivt sätt och håller en god kvalitet i allt du tar dig an. Du är mycket van vid grafisk design och har god kunskap i program som Indesign, Powerpoint och Photoshop. Ett intresse för fastigheter och affärer är ett stort plus. Du uttrycker dig väl både muntligt och skriftligt i svenska och engelska. Du har en stark vilja att utvecklas i en stimulerande miljö tillsammans med ett drivet team!

Tjänsten avser heltid (100%) med placering på vårt kontor på Östermalmstorg i Stockholm.

Alla ansökningar skickas till caroline@newproperty.se och ska innehålla följande:
– CV
– Personligt brev


New Property bildades under 2013 med visionen att hjälpa fastighetsägare i alla värdeskapande led från uthyrning till transaktion. Inom segmentet uthyrning är vi idag en av Sveriges största konsultbyråer. Totalt omsätter koncernen över 80 MSEK med 28 anställda. Vi värdesätter snabb och hög servicegrad och vill vara en helhetslösning för våra kunder. Läs mer på www.newproperty.se.

Vi är ett privat bolag med snabb rörlighet och hög servicegrad som arbetar med alla typer av fastighetsägare. Vi vill vara en helhetslösning för aktörer på fastighetsmarknaden och bistår bl.a. större bolag att sälja sina befintliga fastigheter för att sedan hjälpa dem att hitta hyresalternativ till verksamheten. Vi gör affärer med allt ifrån stora börsbolag och internationella fastighetsbolag till bostadsrättsföreningar och privata ägare.

Läs alla nyheter »
Copyright 2021 New Property |