Hyr kontor Stockholm

Hyr kontor av oss

Välkommen till New Property, Sveriges största uthyrningskonsult av lediga lokaler så som kontor, butiker, industri- och lagerlokaler. Vi erbjuder även rådgivning samt hjälper lokalsökande företag att hitta nya lokaler. Så, hyr ditt kontor i Stockholm via oss och ta del av vårt kompletta koncept där din affär blir lönsam.

Våra kunder

Ulrika Ahlgren och Annette Hall, IIS

Vårt samarbete med New Property har varit fantastiskt. De har hjälpt oss genom hela processen med att finna lokaler till vårt drömkontor, från att leta och hitta lokalen till tips och rådgivning för att få ett bra avtal och ett avslut. Samarbetet fungerade bra från första början. De har alltid varit positiva, hjälpsamma och framför allt snabba när det gäller att få fram svar på frågor vi haft i processen. Vi kan med hela vårt hjärta rekommendera New Property.

Jörgen Aronsson, VD Implema

Vi fick snabbt förtroende för New Property när vi på Implema hade beslutat oss för att flytta från Bromma in till Stockholm City. New Property guidade oss genom hela processen på ett mycket professionellt och engagerat sätt. Det var lätt att få kontakt och vi fick alltid svar på våra frågor. Vi vill därför varmt rekommendera New Property, när behov finns att snabbt hitta intressanta kontorsprospekt som passar just dina behov.

Elmir Andersson, Division Manager Yamaha Motor Scandinavia

New Property har redan från första kontakten varit mycket professionella. New Property har på ett förtroendeingivande sätt tagit sig an vårt uppdrag. Deras engagemang och möjligheten att nå dem via telefon eller mejl, närhelst vi behövt det, tror vi har varit väldigt viktigt för projektets framgång. New Propertys kontaktnät och fokus på att förstå vårt behov som kund har givit oss bästa tänkbara lösning i form av nya lokaler. Vi vill gärna rekommendera New Property om man behöver hjälp med att hitta intressanta kontorslokaler.

Hyr kontor Stockholm

Goda kundrelationer löser alla behov i Stockholm

Med tillgång till hela fastighetsmarknaden för lagerlokaler att hyra i Stockholm kan vi utgå från just era behov och specifikationer och ta fram de alternativ som passar bäst. Vi samordnar lokalvisningar och hjälper till med utvärdering av de olika lokalalternativen fram till kontraktsskrivande.

På New Property är vårt professionella och personliga mötande A och O. Som säljare är vi både mål- och lösningsorienterade och ger alltid snabb återkoppling till våra uppdragsgivare. Vi är även noga med att skapa goda relationer med intressenter och är alltid lyhörda inför önskemål, behov och krav. Det gör att vi snabbt och smidigt hjälper er hitta rätt lokal för varje klient.

New Property består idag av många medarbetare med olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar. Vi är ett komplett team och har ett brett och unik kontaktnät som bidrar till vår framgång. Vi är därför den enda du behöver ta kontakt med – hyr ditt kontor i Stockholm via oss!

Hyr ett kontor efter kostnadsfria sökningar – för dig i Stockholm

När du är på jakt efter ett nytt kontor att hyra i Stockholm får ni kostnadsfri tillgång till hela vårt lokalutbud. New Property samarbetar med i stort sett alla fastighetsägare och övriga lokalmäklare i Stockholm, och vi har marknadens största utbud av lediga lokaler att hyra.

Då fastighetsmarknaden är komplicerad och komplex, erbjuder vi även rådgivning och specialistkompetens. Vi vill helt enkelt att din affär ska bli lönsam. Vi hjälper till med fastighetsrådgivning och transaktionsrådgivning genom hela processen, allt för att du ska få den absolut bästa lösningen.

Välkommen till New Property!

Nyckelord:
Hyr kontor Stockholm

 

SE ÄVEN

Kontor i Stockholm City
Hyra kontor på Östermalm & Vasastan
Lediga lokaler i Kungsholmen
Lediga lokaler på Södermalm
Fastighetsvärdering av kommersiella lokaler i Stockholm

Copyright 2021 New Property |