Kontorslokal på Östermalm eller i Vasastan

Hitta en kontorslokal

Vi på New Property är Sveriges största uthyrningskonsult av kontor, lager och butiker. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet, vilket vi har gjort sedan starten år 2005. Vi finns här för er som vill hyra ut en lokal på Östermalm eller i Vasastan – vi hyr således främst ut lokaler i och runtom Stockholm.

Då vi är specialister på uthyrning gör vi vårt jobb noggrant genom att ta ett helhetsgrepp och analyserar de lokaler vi ska hyra ut från alla håll och kanter. Det vi har gjort är att uppmärksamma det faktum att fler och fler människor rör sig mot städerna för att leva och bo – fler människor lämnar landsbygden för att upptäcka möjligheterna i städerna. Detta ställer självklart krav på fastighetsbranschen och vi förstår då att det krävs fler dörrar att öppna för både små och stora företag. Att vi då hyr ut lokaler hjälper både dig som vill hyra ut och dig som är i behov av att hyra kontor på Östermalm, i Vasastan etc.

Vi ser möjligheter när objekt ska hyras ut, säljas, köpas, gå från kontor till bostäder, få ny mix av hyresgäster eller inspirera hyresgästen till förändring och utveckling. Dessutom vet vi att en arbetsplats kan driva välmående, affärskultur, engagemang och resultat och det är precis därför uthyrning av en kontorslokal på Östermalm eller i Vasastan är den perfekta lösningen för småföretagare.

Våra kunder

Ulrika Ahlgren och Annette Hall, IIS

Vårt samarbete med New Property har varit fantastiskt. De har hjälpt oss genom hela processen med att finna lokaler till vårt drömkontor, från att leta och hitta lokalen till tips och rådgivning för att få ett bra avtal och ett avslut. Samarbetet fungerade bra från första början. De har alltid varit positiva, hjälpsamma och framför allt snabba när det gäller att få fram svar på frågor vi haft i processen. Vi kan med hela vårt hjärta rekommendera New Property.

Jörgen Aronsson, VD Implema

Vi fick snabbt förtroende för New Property när vi på Implema hade beslutat oss för att flytta från Bromma in till Stockholm City. New Property guidade oss genom hela processen på ett mycket professionellt och engagerat sätt. Det var lätt att få kontakt och vi fick alltid svar på våra frågor. Vi vill därför varmt rekommendera New Property, när behov finns att snabbt hitta intressanta kontorsprospekt som passar just dina behov.

Elmir Andersson, Division Manager Yamaha Motor Scandinavia

New Property har redan från första kontakten varit mycket professionella. New Property har på ett förtroendeingivande sätt tagit sig an vårt uppdrag. Deras engagemang och möjligheten att nå dem via telefon eller mejl, närhelst vi behövt det, tror vi har varit väldigt viktigt för projektets framgång. New Propertys kontaktnät och fokus på att förstå vårt behov som kund har givit oss bästa tänkbara lösning i form av nya lokaler. Vi vill gärna rekommendera New Property om man behöver hjälp med att hitta intressanta kontorslokaler.

Kontorslokal på Östermalm eller i Vasastan

Våra olika typer av lokaler

Vi erbjuder allt från kontorshotell på Östermalm till lagerlokaler i Kista. Det finns således något för alla och de olika lokalerna vi erbjuder är följande:

 • Kontor – du kan både hyra och hyra ut kontor på många olika platser i och runtom Stockholm. Detta passar för både små och stora företag.
 • Butik – för dig som vill hyra ut din butikslokal finns det massa nyfikna och nystartade butiksägare där ute som gärna vill ha en passande lokal för sin affär.
 • Lager – möjligheterna med lagerlokaler är många. Ett lager kan se ut på många olika sätt och passa olika typer av varor. Vad passar ditt lager till och vad behöver den som ska hyra din lokal?
 • Industri/verkstad – Industrier och verkstäder finns det många av, men de måste vara lämpliga det företag som ska hyra lokalerna. Vad erbjuder din lokal och vem ska hyra den?
 • Utbildning – dessa lokaler kan passa skolor eller vårdboenden. Helt enkelt lokaler med potential för diverse utbildningar eller annat omhändertagande av människor.
 • Industri – det går att hyra och hyra ut lokaler som passar för industriarbeten.
 • Kontorshotell – också kallat coworking space. Denna typ av lokal är till för flera mindre företag att sitta på, oftast entreprenörer eller småföretag. En social, inspirerande och interagerande plats.
 • Övrigt – du kan hyra ut en lokal som passar olika typer av verksamheter.

Vad ska du tänka på när du ska byta kontor?

När du ska byta kontor, hyra kontor eller hyra ut ett kontorshotell är det viktigt att förstå att varje affär är unik. Det är därför vi finns, för att hjälpa dig genom hela affären. För att kunna främja en fastighets fulla potential så utför vi noggranna analyser, är flexibla och gör det där lilla extra som kan komma att avgöra helheten i slutändan.

Lyssna på vår rådgivning, då varje fall är unikt. Vi erbjuder således nytänkande rådgivning och projektledning vid försäljning, förvärv och utveckling av kommersiella fastigheter på den svenska marknaden. Därför är vårt största råd till dig som ska hyra ut din lokal, eller du som ska hyra en, att lyssna på råd och alltid ha i åtanke att varje affär är unik i sitt slag.

Varför hyra kontor på Östermalm eller Vasastan via oss?

Vi har ett personligt driv och gillar verkligen det vi gör och därför kan vår hjälp när ni söker ett kontorshotell på Östermalm eller i Vasastan vara ett bra alternativ. Välkomna att höra av er till oss om våra fördelar lockar:

 • Sveriges största uthyrningskonsult
 • Kunnigt uthyrningsteam
 • Goda kundrelationer
 • Bra helhetssyn (vår hemlighet)
 • En av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige
 • Kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd
 • Kombinerar lång erfarenhet med dagsfärsk entusiasm och kunskap om marknaden
Copyright 2021 New Property |