Hyra kontorslokal i Stockholm

Vi hjÀlper dig med ny kontorslokal

NÀr du ska hyra kontorslokal i Stockholm och behöver hjÀlp Àr det till oss pÄ New du ska vÀnda dig. Vi Àr Sveriges största uthyrningskonsult av lediga lokaler och vi erbjuder Àven rÄdgivning samt hjÀlper lokalsökande företag att hitta nya lokaler.

VĂ„ra kunder

Ulrika Ahlgren och Annette Hall, IIS

VÄrt samarbete med New Property har varit fantastiskt. De har hjÀlpt oss genom hela processen med att finna lokaler till vÄrt drömkontor, frÄn att leta och hitta lokalen till tips och rÄdgivning för att fÄ ett bra avtal och ett avslut. Samarbetet fungerade bra frÄn första början. De har alltid varit positiva, hjÀlpsamma och framför allt snabba nÀr det gÀller att fÄ fram svar pÄ frÄgor vi haft i processen. Vi kan med hela vÄrt hjÀrta rekommendera New Property.

Jörgen Aronsson, VD Implema

Vi fick snabbt förtroende för New Property nÀr vi pÄ Implema hade beslutat oss för att flytta frÄn Bromma in till Stockholm City. New Property guidade oss genom hela processen pÄ ett mycket professionellt och engagerat sÀtt. Det var lÀtt att fÄ kontakt och vi fick alltid svar pÄ vÄra frÄgor. Vi vill dÀrför varmt rekommendera New Property, nÀr behov finns att snabbt hitta intressanta kontorsprospekt som passar just dina behov.

Elmir Andersson, Division Manager Yamaha Motor Scandinavia

New Property har redan frÄn första kontakten varit mycket professionella. New Property har pÄ ett förtroendeingivande sÀtt tagit sig an vÄrt uppdrag. Deras engagemang och möjligheten att nÄ dem via telefon eller mejl, nÀrhelst vi behövt det, tror vi har varit vÀldigt viktigt för projektets framgÄng. New Propertys kontaktnÀt och fokus pÄ att förstÄ vÄrt behov som kund har givit oss bÀsta tÀnkbara lösning i form av nya lokaler. Vi vill gÀrna rekommendera New Property om man behöver hjÀlp med att hitta intressanta kontorslokaler.

Hyra kontorslokal i Stockholm

LĂ„t oss guida dig rĂ€tt – Hyra kontorslokal startar hĂ€r!

Med gedigen erfarenhet och kunskap om uthyrning och rÄdgivning samt med fastighetsmarknadens största kontaktnÀt Àr vÄr affÀrsidé att agera som en personlig och professionell lÀnk mellan lokalsökande företag och fastighetsÀgare som vill hyra ut lokaler i Stockholm.

Idag bestÄr New Property av ett slipat team av uthyrningskonsulter som primÀrt arbetar med exklusiva uppdrag frÄn bÄde fastighetsÀgare och hyresgÀster som vill flytta i förtid. Vi tar Àven hand om lokalsökande företag hitta lediga lokaler att hyra. Med olika bakgrunder, erfarenheter och Äldrar Àr vi ett komplett team, och vi har ett brett och unik kontaktnÀt som bidrar till vÄr framgÄng. Vi Àr dÀrför fullt utrustade att hjÀlpa dig hyra ny kontorslokal innanför tullarna!

Stort utbud av fastigheter och lediga kontor att hyra med fokus pÄ Stockholm

New Property hjÀlper varje Är fastighetsÀgare och företag som sitter fast i hyresavtal, att hitta nya hyresgÀster till kontor, butiker, lager och industrilokaler. UtifrÄn era specifikationer och behov söker vi av utbudet pÄ lokalmarknaden och tar fram de alternativ för kontorslokaler att hyra som passar just er.

Lediga kontor kostnadsfritt

Som ett lokalsökande företag fĂ„r ni tillgĂ„ng till hela utbudet av kontorslokaler att hyra – kostnadsfritt. New Property samarbetar med i stort sett alla fastighetsĂ€gare och övriga lokalmĂ€klare i Stockholm. DĂ„ vi har marknadens största utbud av lediga lokaler i Stockholm kan ni lĂ€mna över allt ansvar till oss och fokusera pĂ„ er kĂ€rnverksamhet.

VĂ€lkommen till New Property!

Nyckelord:
Hyra kontor kontorslokal Stockholm

Copyright 2021 New Property |