Hyra lagerlokal Stockholm

Vi hittar ert nästa lager

Välkommen till New Property. Vi är Sveriges största uthyrningskonsult av lediga lokaler i Stockholm och hjälper mer än gärna till när du behöver hyra lagerlokal, butik, kontor och industrilokal. Som en komplett konsult erbjuder vi även fastighetsrådgivning med fokus på transaktioner och rådgivning.

Våra kunder

Ulrika Ahlgren och Annette Hall, IIS

Vårt samarbete med New Property har varit fantastiskt. De har hjälpt oss genom hela processen med att finna lokaler till vårt drömkontor, från att leta och hitta lokalen till tips och rådgivning för att få ett bra avtal och ett avslut. Samarbetet fungerade bra från första början. De har alltid varit positiva, hjälpsamma och framför allt snabba när det gäller att få fram svar på frågor vi haft i processen. Vi kan med hela vårt hjärta rekommendera New Property.

Jörgen Aronsson, VD Implema

Vi fick snabbt förtroende för New Property när vi på Implema hade beslutat oss för att flytta från Bromma in till Stockholm City. New Property guidade oss genom hela processen på ett mycket professionellt och engagerat sätt. Det var lätt att få kontakt och vi fick alltid svar på våra frågor. Vi vill därför varmt rekommendera New Property, när behov finns att snabbt hitta intressanta kontorsprospekt som passar just dina behov.

Elmir Andersson, Division Manager Yamaha Motor Scandinavia

New Property har redan från första kontakten varit mycket professionella. New Property har på ett förtroendeingivande sätt tagit sig an vårt uppdrag. Deras engagemang och möjligheten att nå dem via telefon eller mejl, närhelst vi behövt det, tror vi har varit väldigt viktigt för projektets framgång. New Propertys kontaktnät och fokus på att förstå vårt behov som kund har givit oss bästa tänkbara lösning i form av nya lokaler. Vi vill gärna rekommendera New Property om man behöver hjälp med att hitta intressanta kontorslokaler.

Hyra lagerlokal Stockholm

Hyr rätt lagerlokal utifrån era behov & önskemål

Som Sveriges största uthyrningskonsult hjälper vi varje år fastighetsägare och företag som sitter fast i hyresavtal, att hitta nya hyresgäster till diverse lokaler så som kontor, butiker, lager- och industrilokaler.

Utifrån era specifikationer och behov söker vi av utbudet på lokalmarknaden och tar fram de alternativ som passar just er.

New Property samordnar lokalvisningar och hjälper till med utvärdering av de olika lokalalternativen fram till kontraktsskrivande. När ni tar hjälp av oss för att hyra lagerlokal i Stockholm kan ni vara säkra på att vi tar fram de absolut bästa alternativen på marknaden.

Professionellt team med bred kunskap och stort kontaktnät!

Med gedigen erfarenhet och kunskap om uthyrning och rådgivning samt med fastighetsmarknadens största kontaktnät är vår affärsidé att agera som en personlig och professionell länk mellan lokalsökande företag och fastighetsägare som vill hyra ut lediga lokaler i Stockholmsområdet.

Idag består New Property av ett professionellt team av uthyrningskonsulter som främst arbetar med exklusiva uppdrag från både fastighetsägare och hyresgäster som vill flytta i förtid. Med olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar är vi ett komplett team, och vi har ett brett och unik kontaktnät som bidrar till vår framgång.

Lediga lokaler kostnadsfritt

Som ett lokalsökande företag får ni kostnadsfri tillgång till hela vårt utbud av lediga lokaler. New Property samarbetar med i stort sett alla fastighetsägare och övriga lokalmäklare i Stockholm. Då vi har marknadens största utbud av lediga lokaler i Stockholm är det oss ni ska kontakta när vi vill hyra en ny lagerlokal.

Välkommen att ta kontakt med oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er. Att hitta och hyra lagerlokal i Stockholm har aldrig varit så enkelt!

Copyright 2021 New Property |