Hyra ut lokal Stockholm

Vi hittar rätt hyresgäst åt dig

När du vill hyra ut en lokal i Stockholm rekommenderar vi dig att ta kontakt med oss på New . Vi är inte bara Sveriges största uthyrningskonsult av lediga lokaler för lager, industri, butik och kontor, vi är dessutom specialister på rådgivning och transaktioner – allt för att du ska få en komplett och professionell partner!

Våra kunder

Ulrika Ahlgren och Annette Hall, IIS

Vårt samarbete med New Property har varit fantastiskt. De har hjälpt oss genom hela processen med att finna lokaler till vårt drömkontor, från att leta och hitta lokalen till tips och rådgivning för att få ett bra avtal och ett avslut. Samarbetet fungerade bra från första början. De har alltid varit positiva, hjälpsamma och framför allt snabba när det gäller att få fram svar på frågor vi haft i processen. Vi kan med hela vårt hjärta rekommendera New Property.

Jörgen Aronsson, VD Implema

Vi fick snabbt förtroende för New Property när vi på Implema hade beslutat oss för att flytta från Bromma in till Stockholm City. New Property guidade oss genom hela processen på ett mycket professionellt och engagerat sätt. Det var lätt att få kontakt och vi fick alltid svar på våra frågor. Vi vill därför varmt rekommendera New Property, när behov finns att snabbt hitta intressanta kontorsprospekt som passar just dina behov.

Elmir Andersson, Division Manager Yamaha Motor Scandinavia

New Property har redan från första kontakten varit mycket professionella. New Property har på ett förtroendeingivande sätt tagit sig an vårt uppdrag. Deras engagemang och möjligheten att nå dem via telefon eller mejl, närhelst vi behövt det, tror vi har varit väldigt viktigt för projektets framgång. New Propertys kontaktnät och fokus på att förstå vårt behov som kund har givit oss bästa tänkbara lösning i form av nya lokaler. Vi vill gärna rekommendera New Property om man behöver hjälp med att hitta intressanta kontorslokaler.

Hyra ut lokal Stockholm

Heltäckande och fokuserad hjälp med uthyrning av lokaler

Som uppdragsgivare från ni hjälp med att hyra ut lokaler för diverse ändamål. New Property har lång erfarenhet ar uthyrning av såväl enstaka lokaler som hela fastigheter, och vi åtar oss alla typer av uthyrningsuppdrag.

Våra uppdragsgivare är allt från börsnoterade fastighetsbolag till bostadsrättsföreningar, men även hyresgäster som vill överlåta sitt hyresavtal eller hyra ut lokaler i andra hand. Genom vårt engagerande och fokuserade arbete ser vi alltid till att hitta hyresgäster till de lokaler ni vill hyra ut i Stockholm.

Vi hjälper till med allt inom uthyrning:

  • Projektuthyrning
  • Lokalförmedling
  • Analys av uthyrningsobjekt
  • Analys av marknaden
  • Rådgivning
  • Visningar och kontraktsskrivning
  • Samarbete med reklambyrå, arkitekter och projektledning

Professionellt team med bred kunskap och stort kontaktnät!

Med gedigen erfarenhet och kunskap om uthyrning och rådgivning samt med fastighetsmarknadens största kontaktnät är vår affärsidé att agera som en personlig och professionell länk mellan lokalsökande företag och fastighetsägare som vill hyra ut lediga lokaler i Stockholm. Vi består idag av ett kompetent team av marknadens mest kunniga konsulter.

Vi vet därför att vi är rätt partner för dig som vill hyra ut en eller flera lokaler i Stockholm. Välkommen att ta kontakt med oss på New Property idag så berättar vi mer!

Copyright 2021 New Property |