Kontor i Stockholm City

Söker du kontor?

Vi på New Property är Sveriges främsta uthyrningskonsult som skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet. Vi är mäklare som hyr ut lager, butiker och kontor i Stockholm city. Vi grundades 2005 och har sedan dess hjälpt många småföretagare till nya arbetsplatser och kontor. Samtidigt har vi hjälpt många uthyrare att hyra ut sina lokaler i form av butiker och kontor.

Det spelar ingen roll vilken typ av kontor du är ute efter, vi hjälper företag i alla storlekar att hitta den perfekta platsen och vi är ett telefonsamtal bort med gratis vägledning.

Våra kunder

Ulrika Ahlgren och Annette Hall, IIS

Vårt samarbete med New Property har varit fantastiskt. De har hjälpt oss genom hela processen med att finna lokaler till vårt drömkontor, från att leta och hitta lokalen till tips och rådgivning för att få ett bra avtal och ett avslut. Samarbetet fungerade bra från första början. De har alltid varit positiva, hjälpsamma och framför allt snabba när det gäller att få fram svar på frågor vi haft i processen. Vi kan med hela vårt hjärta rekommendera New Property.

Jörgen Aronsson, VD Implema

Vi fick snabbt förtroende för New Property när vi på Implema hade beslutat oss för att flytta från Bromma in till Stockholm City. New Property guidade oss genom hela processen på ett mycket professionellt och engagerat sätt. Det var lätt att få kontakt och vi fick alltid svar på våra frågor. Vi vill därför varmt rekommendera New Property, när behov finns att snabbt hitta intressanta kontorsprospekt som passar just dina behov.

Elmir Andersson, Division Manager Yamaha Motor Scandinavia

New Property har redan från första kontakten varit mycket professionella. New Property har på ett förtroendeingivande sätt tagit sig an vårt uppdrag. Deras engagemang och möjligheten att nå dem via telefon eller mejl, närhelst vi behövt det, tror vi har varit väldigt viktigt för projektets framgång. New Propertys kontaktnät och fokus på att förstå vårt behov som kund har givit oss bästa tänkbara lösning i form av nya lokaler. Vi vill gärna rekommendera New Property om man behöver hjälp med att hitta intressanta kontorslokaler.

Kontor i Stockholm City

Hur vi arbetar

Inom 30 år beräknas jordens stadsyta öka med 60% och det ställer nya krav på städer. Det ställer dessutom krav på fastighetsbranschen. Allt fler kontor i city, i vårt fall Stockholm city, efterfrågas och det är där vi kommer in – med både kunskap och utbud.

Vi analyserar fastigheter från alla möjliga håll; ska objektet hyras ut, köpas, gå från kontor till bostad, få nya hyresgäster eller inspirera hyresgästen till förändring och utveckling? Vi har således ögon för kreativitet – en fastighet har många nya dörrar att öppnas för och många möjligheter att utvecklas.

När vi analyserar en fastighet, gör vi det med hänförelse och entusiasm. Vi går upp och ned i trappor, vi kollar ljusinsläpp även efter klockan 17 och vi söker den bästa lösningen för företag.

Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där vi ser summan som större än delarna. Vi förstår också hur en arbetsplats kan driva både välmående och affärskultur, engagemang och resultat och det är precis det de kontor vi hyr ut i Stockholm city gör.

Hyra ut mer än bara kontor i Stockholm city

Vi hyr ut många olika typer av lokaler som passar företag, allt från butikslokaler till kontor, i Stockholm city och runtom i länet:

 • Kontor
 • Butik
 • Lager
 • Industri/verkstad
 • Kontorshotell
 • Utbildning
 • Industri
 • Övrigt – du kan således hyra ut en lokal som passar olika typer av verksamheter

Varför välja oss?

Kanske sitter ni på det perfekta kontoret att hyra ut till behövande arbetare? Eftersom vi är så noggranna i vår analys av lokaler, är vi pålitliga för företag som söker lokaler att hyra. Om ni har ett bra kontor att hyra ut i, eller runtom, Stockholm city är vi en bra mellanhand. För övrigt gillar vi verkligen det vi gör och sitter på fler nämnbara fördelar:

 • Sveriges största uthyrningskonsult
 • Kunnigt uthyrningsteam
 • Goda kundrelationer
 • Bra helhetssyn (vår hemlighet)
 • En av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige
 • Kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd
 • Kombinerar lång erfarenhet med dagsfärsk entusiasm och kunskap om marknaden

Vi hjälper många där ute, inte minst dig som söker ny lokal, företag som sitter fast i hyreskontrakt och fastighetsägare som vill utveckla, skapa värde och hyra ut sina lokaler. Hör av er till oss redan i dag!

Copyright 2021 New Property |