Kontorslokaler Stockholm City

Ta kontakt med oss när du letar nytt kontor

Letar du efter lediga kontorslokaler i Stockholm City? Vi på New Property vet att det kan vara ett svårt och komplicerat förlopp. Vi tar därför över hela processen, från intresse och lokalvisning till utvärdering och kontraktsskrivning.

 

Som din kompletta partner vet vi att rätt kontorslokaler, till rätt pris och med rätt läge ger dig och din verksamhet stora möjligheter att både öka lönsamheten och bygga ditt varumärke. Därför arbetar vi i första hand med exklusiva uthyrningsuppdrag från både fastighetsägare och hyresgäster som vill flytta i förtid samt lotsar lokalsökande företag till nya lokaler.

Våra kunder

Ulrika Ahlgren och Annette Hall, IIS

Vårt samarbete med New Property har varit fantastiskt. De har hjälpt oss genom hela processen med att finna lokaler till vårt drömkontor, från att leta och hitta lokalen till tips och rådgivning för att få ett bra avtal och ett avslut. Samarbetet fungerade bra från första början. De har alltid varit positiva, hjälpsamma och framför allt snabba när det gäller att få fram svar på frågor vi haft i processen. Vi kan med hela vårt hjärta rekommendera New Property.

Jörgen Aronsson, VD Implema

Vi fick snabbt förtroende för New Property när vi på Implema hade beslutat oss för att flytta från Bromma in till Stockholm City. New Property guidade oss genom hela processen på ett mycket professionellt och engagerat sätt. Det var lätt att få kontakt och vi fick alltid svar på våra frågor. Vi vill därför varmt rekommendera New Property, när behov finns att snabbt hitta intressanta kontorsprospekt som passar just dina behov.

Elmir Andersson, Division Manager Yamaha Motor Scandinavia

New Property har redan från första kontakten varit mycket professionella. New Property har på ett förtroendeingivande sätt tagit sig an vårt uppdrag. Deras engagemang och möjligheten att nå dem via telefon eller mejl, närhelst vi behövt det, tror vi har varit väldigt viktigt för projektets framgång. New Propertys kontaktnät och fokus på att förstå vårt behov som kund har givit oss bästa tänkbara lösning i form av nya lokaler. Vi vill gärna rekommendera New Property om man behöver hjälp med att hitta intressanta kontorslokaler.

Kontorslokaler Stockholm City

Vägen till lediga kontorslokaler börjar med goda kundrelationer

Vikten av rätt yta utifrån just era behov och krav är vårt fokus när vi söker kontorslokaler i Stockholm City. Engagemang och personligt bemötande får du av oss, och vi ser alltid till att vara pålästa och välinformerade så att ni får den bästa upplevelsen och en snabb process.

New Propertyhar blivit kända som det erfarna, engagerade och entusiastiska mäklarföretaget med gedigen kunskap om uthyrning och rådgivning. Vår affärsidé är att agera som en professionell och personlig länk mellan lokalsökande företag och fastighetsägare som vill hyra ut lediga lokaler i Stockholm City.

Vi är ett komplett och entusiastiskt team med olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar. Vi har ett brett och unikt kontaktnät, vilket bidrar till vår framgång. Vi besitter all kunskap som krävs för att hitta dina perfekta kontorslokaler eller hyresgäster i Stockholms innerstad.

Stort utbud av fastigheter och lediga kontorslokaler med fokus på Stockholm City

New Property hjälper varje år fastighetsägare och företag som sitter fast i hyresavtal, att hitta nya hyresgäster till kontorslokaler, butiker, lager och industrilokaler. Utifrån era specifikationer och behov söker vi av utbudet på lokalmarknaden och tar fram de alternativ för kontorslokaler att hyra som passar just er.

Lediga lokaler kostnadsfritt

Som ett lokalsökande företag får ni tillgång till hela utbudet av kontorslokaler att hyra – kostnadsfritt. New Property samarbetar med i stort sett alla fastighetsägare och övriga lokalmäklare i Stockholm City. Då vi har marknadens största utbud av lediga lokaler i Stockholm kan ni lämna över allt ansvar till oss och fokusera på er kärnverksamhet.

Välkommen till New Property!

Nyckelord:
Lediga lokaler Stockholm City

Copyright 2021 New Property |