Lagerlokal Stockholm uthyres

Rätt plats för ditt lager

Att hitta en lagerlokal som uthyres i Stockholm är inte alltid lätt. På New Property vet vi att fastighetsmarknaden är komplicerad och komplex, därför är det viktigt att ta hjälp av en professionell, kompetent och engagerad partner.

 

Vi är din professionella partner för uthyrning av kontor, butiker, lager och industrilokaler i Stockholm. Vi erbjuder även rådgivning och specialistkompetens då vi helt enkelt vill att din affär ska bli lönsam. Vi hjälper till med fastighetsrådgivning och transaktionsrådgivning genom hela processen, allt för att du ska få den absolut bästa lösningen kring din lagerlokal.

Våra kunder

Ulrika Ahlgren och Annette Hall, IIS

Vårt samarbete med New Property har varit fantastiskt. De har hjälpt oss genom hela processen med att finna lokaler till vårt drömkontor, från att leta och hitta lokalen till tips och rådgivning för att få ett bra avtal och ett avslut. Samarbetet fungerade bra från första början. De har alltid varit positiva, hjälpsamma och framför allt snabba när det gäller att få fram svar på frågor vi haft i processen. Vi kan med hela vårt hjärta rekommendera New Property.

Jörgen Aronsson, VD Implema

Vi fick snabbt förtroende för New Property när vi på Implema hade beslutat oss för att flytta från Bromma in till Stockholm City. New Property guidade oss genom hela processen på ett mycket professionellt och engagerat sätt. Det var lätt att få kontakt och vi fick alltid svar på våra frågor. Vi vill därför varmt rekommendera New Property, när behov finns att snabbt hitta intressanta kontorsprospekt som passar just dina behov.

Elmir Andersson, Division Manager Yamaha Motor Scandinavia

New Property har redan från första kontakten varit mycket professionella. New Property har på ett förtroendeingivande sätt tagit sig an vårt uppdrag. Deras engagemang och möjligheten att nå dem via telefon eller mejl, närhelst vi behövt det, tror vi har varit väldigt viktigt för projektets framgång. New Propertys kontaktnät och fokus på att förstå vårt behov som kund har givit oss bästa tänkbara lösning i form av nya lokaler. Vi vill gärna rekommendera New Property om man behöver hjälp med att hitta intressanta kontorslokaler.

Lagerlokal Stockholm uthyres

När du veta vilka lagerlokaler som uthyres i Stockholm – kika här!

Som lokalsökande företag får ni kostnadsfritt tillgång till hela lokalutbudet. New Property samarbetar med i stort sett alla fastighetsägare och övriga lokalmäklare i Stockholm, och vi har marknadens största utbud av lagerlokaler. Det räcker med ett samtal – så får ni alla lokaler!

Välj en lyhörd, personlig och kompetent partner för dina lokalbehov

Det våra uppdragsgivare uppskattar är vårt professionella och personliga bemötande. Som säljare är vi både mål- och lösningsorienterade och vi ger alltid snabb återkoppling till våra uppdragsgivare. Vi är också noga med att skapa goda relationer med alla intressenter och är alltid lyhörda inför deras önskemål, behov och krav. Det gör att vi snabbt och smidigt kan hitta rätt hyresgäster till rätt lokal.

Idag består New Property av ett professionellt team av uthyrningskonsulter som främst arbetar med exklusiva uppdrag från både fastighetsägare och hyresgäster som vill flytta i förtid. Med olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar är vi ett komplett team, och vi har ett brett och unik kontaktnät som bidrar till vår framgång.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig hitta rätt lagerlokal som uthyres i Stockholm? Välkommen att ta kontakt med oss direkt så berättar vi mer!

Copyright 2021 New Property |