Lär känna Marcus Christenson, Leasing Manager på New Property

Marcus Christenson arbetar som uthyrare av kontorslokaler på New Property och kammade hem vinsten i tävlingen årets mäklare 2022 tidigare i februari. Under året gjorde han hela 35 uthyrningar med en total yta på närmare 23 000 kvadratmeter! Varför valde han att arbeta med uthyrning, hur hamnade han på New Property och vilka är hans största utmaningar?

Stort grattis till titeln årets mäklare! Hur känns det?
Det känns såklart jättebra! Extremt roligt att få denna utmärkelse och det känns nästan overkligt att nå ett av mina största mål i karriären.

Varför valde du att arbeta med uthyrning?
Jag bestämde mig för att jag ville jobba på New Property långt innan jag sökte hit. Jag ville ha ett jobb där man har mycket kundkontakt och har möjlighet att träffa alla typer av företag inom alla olika branscher. Jag älskar känslan när både fastighetsägarna och kunderna känner att de har fått ut något bra av min rådgivning!

Hur hamnade du på New Property?
Jag jobbade på ICA och kände att jag behövde göra en stor förändring i livet. Jag har alltid haft en hög arbetsmoral och var duktig på mitt jobb, men jag kände att mina prestationer inte gynnade min egen plånbok utan handlarens.  

Min pappa tipsade mig om att jag skulle ta rygg på någon som hette David Werner och som var känd för att vara duktig på uthyrning. Några månaderna senare började jag plugga på IHM-Business School, detta var då min plan för att kunna få en praktikplats på New Property och lära mig av David. Jag fick praktikplatsen och tog rygg på David, sedan kom min praktikplats att bli min arbetsplats och idag är David min kollega/chef! 

Vilka är de största utmaningarna med ditt jobb?
Utmaningar? Jag ser bara lösningar och möjligheter. Det gäller att anpassa sig efter vad marknaden vill ha och presentera lokalerna på rätt sätt. Man måste vara lyhörd under visningar och inte bara ta ett nej, i värsta fall får man presentera andra lokaler som kanske skulle kunna passa bättre.

Vad kan du ge för tips till någon som vill börja jobba med uthyrning?
Fokusera på att göra fastighetsägarna/kunderna nöjda och ta inget personligt 😊


Kontakta Marcus Christenson via
070-774 07 09
marcus@newproperty.se

Läs alla nyheter »
Copyright 2021 New Property |