Lediga lagerlokaler Stockholm

Vi hittar lediga lagerlokaler i Stockholm

Välkommen till New Property, dina specialister på uthyrning av kontor, butiker, lager och industrilokaler i Stockholm. Vi är Sveriges största uthyrningskonsult av lediga lagerlokaler och vi erbjuder även rådgivning samt hjälper lokalsökande företag att hitta nya lokaler.

 

Vår affärsidé är att agera som en professionell och personlig länk mellan lokalsökande företag och fastighetsägare som vill hyra ut lediga lokaler i Stockholm.

Våra kunder

Ulrika Ahlgren och Annette Hall, IIS

Vårt samarbete med New Property har varit fantastiskt. De har hjälpt oss genom hela processen med att finna lokaler till vårt drömkontor, från att leta och hitta lokalen till tips och rådgivning för att få ett bra avtal och ett avslut. Samarbetet fungerade bra från första början. De har alltid varit positiva, hjälpsamma och framför allt snabba när det gäller att få fram svar på frågor vi haft i processen. Vi kan med hela vårt hjärta rekommendera New Property.

Jörgen Aronsson, VD Implema

Vi fick snabbt förtroende för New Property när vi på Implema hade beslutat oss för att flytta från Bromma in till Stockholm City. New Property guidade oss genom hela processen på ett mycket professionellt och engagerat sätt. Det var lätt att få kontakt och vi fick alltid svar på våra frågor. Vi vill därför varmt rekommendera New Property, när behov finns att snabbt hitta intressanta kontorsprospekt som passar just dina behov.

Elmir Andersson, Division Manager Yamaha Motor Scandinavia

New Property har redan från första kontakten varit mycket professionella. New Property har på ett förtroendeingivande sätt tagit sig an vårt uppdrag. Deras engagemang och möjligheten att nå dem via telefon eller mejl, närhelst vi behövt det, tror vi har varit väldigt viktigt för projektets framgång. New Propertys kontaktnät och fokus på att förstå vårt behov som kund har givit oss bästa tänkbara lösning i form av nya lokaler. Vi vill gärna rekommendera New Property om man behöver hjälp med att hitta intressanta kontorslokaler.

Lediga lagerlokaler Stockholm

Uthyrning av lediga lagerlokaler startar här!

Oavsett om du är på jakt efter lediga lagerlokaler, butiker, eller kontor i Stockholm så är vi med er genom hela processen, från behovsanalys och utvärdering till lokalvisning och kontraktsskrivande.

När ni tar hjälp av oss för uthyrning av lediga lagerlokaler i Stockholm får ni en engagerad partner med fastighetsmarknadens bredaste kontaktnät. Våra uppdragsgivare är allt från börsnoterade fastighetsbolag till bostadsrättsföreningar, men även hyresgäster som vill överlåta sitt hyresavtal eller hyra ut lokaler i andra hand.

Vi sköter allt från marknadsföring, bearbetning av intressenter och visningar till förhandlingar med hyresgästen fram till kontraktstecknande.

Upptäck våra lediga lagerlokaler – kostnadsfritt i Stockholm!

När du är på jakt efter lediga lagerlokaler i Stockholm får ni kostnadsfri tillgång till hela lokalutbudet. New Property samarbetar med i stort sett alla fastighetsägare och övriga lokalmäklare i Stockholm, och vi har marknadens största utbud av lediga lokaler att hyra.

Då fastighetsmarknaden är komplicerad och komplex, erbjuder vi även rådgivning och specialistkompetens. Vi vill helt enkelt att din affär ska bli lönsam.

Kontakta New Property i Stockholm

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig hitta lediga lagerlokaler i Stockholm eller hyra ut din yta? Välkommen att ta kontakt med oss på New Property så berättar vi mer!

Nyckelord:
Lediga lagerlokaler Stockholm

Copyright 2021 New Property |