Lediga lokaler Södermalm

Ett brett utbud av lokaler

När du är på jakt efter lediga lokaler på Södermalm är det till oss på New Property du ska vända dig. Vi är Sveriges största uthyrningskonsult av lediga lokaler och dina specialister på uthyrning av kontor, butiker, lager och industrilokaler i hela Stockholmsområdet.

Våra kunder

Ulrika Ahlgren och Annette Hall, IIS

Vårt samarbete med New Property har varit fantastiskt. De har hjälpt oss genom hela processen med att finna lokaler till vårt drömkontor, från att leta och hitta lokalen till tips och rådgivning för att få ett bra avtal och ett avslut. Samarbetet fungerade bra från första början. De har alltid varit positiva, hjälpsamma och framför allt snabba när det gäller att få fram svar på frågor vi haft i processen. Vi kan med hela vårt hjärta rekommendera New Property.

Jörgen Aronsson, VD Implema

Vi fick snabbt förtroende för New Property när vi på Implema hade beslutat oss för att flytta från Bromma in till Stockholm City. New Property guidade oss genom hela processen på ett mycket professionellt och engagerat sätt. Det var lätt att få kontakt och vi fick alltid svar på våra frågor. Vi vill därför varmt rekommendera New Property, när behov finns att snabbt hitta intressanta kontorsprospekt som passar just dina behov.

Elmir Andersson, Division Manager Yamaha Motor Scandinavia

New Property har redan från första kontakten varit mycket professionella. New Property har på ett förtroendeingivande sätt tagit sig an vårt uppdrag. Deras engagemang och möjligheten att nå dem via telefon eller mejl, närhelst vi behövt det, tror vi har varit väldigt viktigt för projektets framgång. New Propertys kontaktnät och fokus på att förstå vårt behov som kund har givit oss bästa tänkbara lösning i form av nya lokaler. Vi vill gärna rekommendera New Property om man behöver hjälp med att hitta intressanta kontorslokaler.

Lediga lokaler Södermalm

Hitta lediga lokaler på Södermalm med professionell rådgivning

New Property består idag av ett slipat uthyrningsteam som i första hand arbetar med exklusiva uthyrningsuppdrag från både fastighetsägare och hyresgäster som vill flytta i förtid, och vi tar dessutom hand om lokalsökande företag till lediga lokaler på Södermalm.

Vi är ett komplett team med olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar. Vi har ett brett och unikt kontaktnät, vilket bidrar till vår framgång.

Vi erbjuder dig rådgivning och hjälp att hitta lediga lokaler på Södermalm som passar perfekt för just din verksamhet och för dina önskemål. Vårt fokus är alltid på våra uppdragsgivare, deras verksamhet och behov samt hur affären ska bli lönsam. Vi är noga med att skapa goda relationer med intressenterna och är alltid lyhörda inför deras önskemål och lokalbehov. Det gör att vi snabbt och smidigt kan hitta rätt hyresgäster till rätt lokal.

Hitta lediga lokaler på Södermalm – kostnadsfritt

När du letar efter lediga lokaler på Södermalm får ni tillgång till hela vårt utbud av lediga lokaler – kostnadsfritt. New Property samarbetar dagligen med i stort sett alla fastighetsägare, fastighetskonsulter och övriga lokalmäklare i Stockholm. Då vi har marknadens största utbud av lediga lokaler på Södermalm kan ni lämna över allt ansvar till oss och fokusera på er kärnverksamhet. Vi har insikterna och kunskapen om vad som efterfrågas på lokalmarknaden, speciellt på Södermalm.

Välkommen att kontakta oss. Vi hjälper er gärna genom vårt utbud av lediga lokaler på Södermalm, och vi bistår med all rådgivning!

Copyright 2021 New Property |