Lediga lokaler Stockholm City

Lokaler för dig i Stockholm City

Välkommen till New Property. Vi är den professionella och kompetenta uthyrningskonsulten för lediga lokaler i Stockholm City. Oavsett om du är på jakt efter en ledig lagerlokal, butik, eller kontor så är vi med er genom hela processen, från behovsanalys och utvärdering till lokalvisning och kontraktsskrivande.

Våra kunder

Ulrika Ahlgren och Annette Hall, IIS

Vårt samarbete med New Property har varit fantastiskt. De har hjälpt oss genom hela processen med att finna lokaler till vårt drömkontor, från att leta och hitta lokalen till tips och rådgivning för att få ett bra avtal och ett avslut. Samarbetet fungerade bra från första början. De har alltid varit positiva, hjälpsamma och framför allt snabba när det gäller att få fram svar på frågor vi haft i processen. Vi kan med hela vårt hjärta rekommendera New Property.

Jörgen Aronsson, VD Implema

Vi fick snabbt förtroende för New Property när vi på Implema hade beslutat oss för att flytta från Bromma in till Stockholm City. New Property guidade oss genom hela processen på ett mycket professionellt och engagerat sätt. Det var lätt att få kontakt och vi fick alltid svar på våra frågor. Vi vill därför varmt rekommendera New Property, när behov finns att snabbt hitta intressanta kontorsprospekt som passar just dina behov.

Elmir Andersson, Division Manager Yamaha Motor Scandinavia

New Property har redan från första kontakten varit mycket professionella. New Property har på ett förtroendeingivande sätt tagit sig an vårt uppdrag. Deras engagemang och möjligheten att nå dem via telefon eller mejl, närhelst vi behövt det, tror vi har varit väldigt viktigt för projektets framgång. New Propertys kontaktnät och fokus på att förstå vårt behov som kund har givit oss bästa tänkbara lösning i form av nya lokaler. Vi vill gärna rekommendera New Property om man behöver hjälp med att hitta intressanta kontorslokaler.

Lediga lokaler Stockholm City

En kompetent och lyhörd partner & ett kunnigt team

New Property är Sveriges största uthyrningskonsult för lediga lokaler i Stockholm City. Med oss som din partner får du bland annat:

  • Ett slipat team med olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar
  • Ett brett och unikt kontaktnät
  • Personligt och professionellt bemötande
  • Lyhördhet och intresse för alla önskemål, behov och krav
  • Tillgång till hela fastighetsmarknaden för lediga lokaler i Stockholm City
  • Kostnadsfri sökfunktion av våra lokaler

Vår affärsidé är att agera som en professionell och personlig länk mellan lokalsökande företag och fastighetsägare som vill hyra ut lediga lokaler inom Stockholmsområdet.

Uthyrning av lediga lokaler startar här!

När ni tar hjälp av New Property för uthyrning av lediga lokaler i Stockholm City får ni en engagerad partner med fastighetsmarknadens bredaste kontaktnät. Våra uppdragsgivare är allt från börsnoterade fastighetsbolag till bostadsrättsföreningar, men även hyresgäster som vill överlåta sitt hyresavtal eller hyra ut lokaler i andra hand.

Vi sköter allt från marknadsföring, bearbetning av intressenter och visningar till förhandlingar med hyresgästen fram till kontraktstecknande.

Sök efter lediga lokaler kostnadsfritt i Stockholm City

Som ett lokalsökande företag får ni kostnadsfri tillgång till hela vårt utbud av lediga lokaler. New Property samarbetar med i stort sett alla fastighetsägare och övriga lokalmäklare i Stockholm. Då vi har marknadens största utbud av lediga lokaler i Stockholm City är det oss ni ska kontakta när vi vill hyra en ny lagerlokal.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig hitta lediga lokaler i Stockholm City utefter just dina specifikationer? Välkommen att ta kontakt med oss på New Property så berättar vi mer!

Nyckelord:
Lediga lokaler Stockholm City

Copyright 2021 New Property |