Lediga lokaler Stockholm

Lediga lokaler för dig

Välkommen till New Property, dina specialister på uthyrning av kontor, butiker, lager och industrilokaler i Stockholm. Vi är Sveriges största uthyrningskonsult av lediga lokaler och vi erbjuder även rådgivning samt hjälper lokalsökande företag att hitta nya lokaler.

 

Med gedigen erfarenhet och kunskap om uthyrning och rådgivning samt med fastighetsmarknadens största kontaktnät är vår affärsidé att agera som en personlig och professionell länk mellan lokalsökande företag och fastighetsägare som vill hyra ut lediga lokaler i Stockholm.

Våra kunder

Ulrika Ahlgren och Annette Hall, IIS

Vårt samarbete med New Property har varit fantastiskt. De har hjälpt oss genom hela processen med att finna lokaler till vårt drömkontor, från att leta och hitta lokalen till tips och rådgivning för att få ett bra avtal och ett avslut. Samarbetet fungerade bra från första början. De har alltid varit positiva, hjälpsamma och framför allt snabba när det gäller att få fram svar på frågor vi haft i processen. Vi kan med hela vårt hjärta rekommendera New Property.

Jörgen Aronsson, VD Implema

Vi fick snabbt förtroende för New Property när vi på Implema hade beslutat oss för att flytta från Bromma in till Stockholm City. New Property guidade oss genom hela processen på ett mycket professionellt och engagerat sätt. Det var lätt att få kontakt och vi fick alltid svar på våra frågor. Vi vill därför varmt rekommendera New Property, när behov finns att snabbt hitta intressanta kontorsprospekt som passar just dina behov.

Elmir Andersson, Division Manager Yamaha Motor Scandinavia

New Property har redan från första kontakten varit mycket professionella. New Property har på ett förtroendeingivande sätt tagit sig an vårt uppdrag. Deras engagemang och möjligheten att nå dem via telefon eller mejl, närhelst vi behövt det, tror vi har varit väldigt viktigt för projektets framgång. New Propertys kontaktnät och fokus på att förstå vårt behov som kund har givit oss bästa tänkbara lösning i form av nya lokaler. Vi vill gärna rekommendera New Property om man behöver hjälp med att hitta intressanta kontorslokaler.

Lediga lokaler Stockholm

Kunnigt uthyrningsteam för lediga lokaler

Idag består New Property av ett slipat team av uthyrningskonsulter som primärt arbetar med exklusiva uppdrag från både fastighetsägare och hyresgäster som vill flytta i förtid. Vi tar även hand om lokalsökande företag och hjälper dem att hitta lediga lokaler att hyra. Med olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar är vi ett komplett team, och vi har ett brett och unik kontaktnät som bidrar till vår framgång.

Stort utbud av fastigheter och lediga lokaler med fokus på Stockholm

Som Sveriges största uthyrningskonsult av lediga lokaler i Stockholm hjälper vi varje år fastighetsägare och företag som sitter fast i hyresavtal, att hitta nya hyresgäster till kontor, butiker, lager och industrilokaler.

Lediga lokaler kostnadsfritt i Stockholm

Som ett lokalsökande företag får ni tillgång till hela utbudet av lediga lokaler – kostnadsfritt. New Property samarbetar med i stort sett alla fastighetsägare och övriga lokalmäklare i Stockholm. Då vi har marknadens största utbud av lediga lokaler i Stockholm kan ni lämna över allt ansvar till oss och fokusera på er kärnverksamhet. Utifrån era specifikationer och behov söker vi av utbudet på lokalmarknaden och tar fram de alternativ som passar just er.

Vi samordnar lokalvisningar och hjälper till med utvärdering av de olika lokalalternativen fram till kontraktsskrivande.

Välkommen att ta kontakt med New Property. Vi hjälper er mer än gärna genom vårt utbud av lediga lokaler i Stockholm, och vi bistår med all rådgivning!

Nyckelord:
Lediga lokaler Stockholm

 

SE ÄVEN

Kontor i Stockholm City
Hyra kontor på Östermalm & Vasastan
Lediga lokaler i Kungsholmen
Lediga lokaler på Södermalm
Fastighetsvärdering av kommersiella lokaler i Stockholm

Copyright 2021 New Property |