Mäklare kommersiella fastigheter Stockholm

De främsta uthyrningskonsulterna

Välkommen till New Property, din mäklare för kommersiella fastigheter i Stockholm. Vi är Sveriges största uthyrningskonsulter av lediga lokaler och är specialister på butiker, kontor, lager och industrilokaler.

 

Våra kunder

Ulrika Ahlgren och Annette Hall, IIS

Vårt samarbete med New Property har varit fantastiskt. De har hjälpt oss genom hela processen med att finna lokaler till vårt drömkontor, från att leta och hitta lokalen till tips och rådgivning för att få ett bra avtal och ett avslut. Samarbetet fungerade bra från första början. De har alltid varit positiva, hjälpsamma och framför allt snabba när det gäller att få fram svar på frågor vi haft i processen. Vi kan med hela vårt hjärta rekommendera New Property.

Jörgen Aronsson, VD Implema

Vi fick snabbt förtroende för New Property när vi på Implema hade beslutat oss för att flytta från Bromma in till Stockholm City. New Property guidade oss genom hela processen på ett mycket professionellt och engagerat sätt. Det var lätt att få kontakt och vi fick alltid svar på våra frågor. Vi vill därför varmt rekommendera New Property, när behov finns att snabbt hitta intressanta kontorsprospekt som passar just dina behov.

Elmir Andersson, Division Manager Yamaha Motor Scandinavia

New Property har redan från första kontakten varit mycket professionella. New Property har på ett förtroendeingivande sätt tagit sig an vårt uppdrag. Deras engagemang och möjligheten att nå dem via telefon eller mejl, närhelst vi behövt det, tror vi har varit väldigt viktigt för projektets framgång. New Propertys kontaktnät och fokus på att förstå vårt behov som kund har givit oss bästa tänkbara lösning i form av nya lokaler. Vi vill gärna rekommendera New Property om man behöver hjälp med att hitta intressanta kontorslokaler.

Mäklare kommersiella fastigheter Stockholm

En komplett mäklare för dina kommersiella fastigheter

Som uppdragsgivare får ni hjälp med att hyra ut kontorslokaler, butikslokaler och lagerlokaler i Stockholm. New Property har lång erfarenhet av uthyrning av såväl enstaka lokaler som hela fastigheter och vi åtar oss alla typer av uthyrningsuppdrag. Med vårt kontaktnät och våra kunskaper om fastighetsmarknaden i Stockholm fungerar vi som ett personligt stöd genom hela uthyrningsprocessen. Vi är därför den enda mäklare du behöver kontakta då vårt fokus är på exklusiva lokaler.

Vi hjälper till med allt inom uthyrning av kommersiella fastigheter:

  • Projektuthyrning
  • Lokalförmedling
  • Analys av uthyrningsobjekt
  • Analys av marknaden
  • Rådgivning
  • Visningar och kontraktsskrivning
  • Samarbete med reklambyrå, arkitekter och projektledning

Professionellt team med bred kunskap och stort kontaktnät!

Med gedigen erfarenhet och kunskap om uthyrning och rådgivning samt med fastighetsmarknadens största kontaktnät är vår affärsidé att agera som en personlig och professionell länk mellan lokalsökande företag och fastighetsägare som vill hyra ut lediga lokaler i Stockholmsområdet.

Idag består New Property av ett professionellt team av uthyrningskonsulter som främst arbetar med breda uppdrag från både fastighetsägare och hyresgäster som vill flytta i förtid. Med olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar är vi ett komplett team, och vi har det som krävs för att nå framgång på den kommersiella fastighetsmarknaden.

Ta kontakt med oss om ni vill veta mer. Välkommen till New Property!

 

SE ÄVEN

Fastighetsvärdering av kommersiella lokaler i Stockholm
Lediga lokaler i Stockholm
Hyr kontor i Stockholm

Copyright 2021 New Property |