New Property förmedlar tomtmark i Stäket för 17 mkr

Kilser Fastighets AB har med New Property som mäklare avyttrat cirka 5 900 kvadratmeter tomtmark i Stäkets nya industriområde. Köpare är DEN Sweden AB, som direkt sätter spaden i marken för att uppföra verksamhetslokaler enligt sitt uppskattade koncept Talli.

New Property har företrätt Kilser Fastighets AB i en marköverlåtelse av fastigheten Sollentuna Häradsallmänning 1:18 i Stäkets nya industriområde.

Köparen DEN Sweden AB avser att uppföra en byggnad för sitt populära koncept Talli, som innebär försäljning av verksamhetslokaler till privatpersoner och mindre företag. Lokalerna kan användas som verkstad, garage, förråd, kontor, hobbyrum m.m. Hyresgästerna köper helt enkelt en yta som kan användas till nästan vad som helst. Konceptet har sitt ursprung i Finland, där Talli idag är marknadsledande. I Sverige finns Talli-konceptet sedan tidigare i Västerås och Örebro.

Affären slutfördes 2021-04-27 med omedelbart tillträde. Köpeskillingen för de ungefär 5 900 kvadratmeterna tomtmark var cirka 17 mkr och köparen avser att påbörja byggnation av Stockholmsområdets första Talli-etablering inom kort.

Säljaren Kilser Fastighets AB är nöjda med affären:

– Det känns roligt att ett nytt och innovativt koncept som Talli ska utvecklas på fastigheten. Vi är väldigt nöjda med både processen, prislappen och New Propertys insatser, kommenterar Johannes Amiridis, vd på Kilser Fastighets AB.

Läs mer om Talli-konceptet på www.talli.com.

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Leifland Vd New Property

fredrik.leifland@newproperty.se

073-097 56 12

Läs alla nyheter »
Copyright 2021 New Property |