New Property tecknar ramavtal med Einar Mattsson

New Property Retail & Development tecknar ramavtal med Einar Mattsson för att vidareutveckla bolagets lokaler.

Bostadsfastighetsbolaget Einar Mattsson har ett stort antal kommersiella lokaler i sitt bestånd och har tecknat ett ramavtal med New Property för att vidareutveckla lokalerna och att hantera vakanser.

– Vårt mål är att vi hela tiden har uthyrda lokaler och nöjda lokalhyresgäster som tillför värde till områden i vårt befintliga bestånd. Det är det som New Property Retail & Development ska hjälpa oss med, kommenterar Christian Ridderborg, uthyrningsansvarig på Einar Mattsson

New Property Retail & Development har stor erfarenhet av att konceptualisera och skapa intressanta innehåll i gatuplanet – vilket ökar såväl trivsel som attraktiviteten för fastigheterna och därmed värdeutvecklingen.

”Vi är glada över att inleda ett samarbete med Einar Mattsson. Det är ett starkt och anrikt fastighetsbolag med fastigheter i topplägen. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi tillför ett intressant innehåll i aktuella fastigheter, allt i syfte att skapa en levande och trivsam närmiljö, säger Sofia Petzelius, vd pch partner, New Property Retail & Development.

Läs alla nyheter »
Copyright 2021 New Property |