New Property utökar transaktionsteamet med två

New Property Transaktion utökar sitt team genom att rekrytera Thomas Lindquist och Caroline Janlow.

Thomas Lindquist ansluter som senior director och kommer senast från Swedbank Midcorp Real Estate och dessförinnan som Head of Growth & Tech Startups där Proptech var ett fokusområde.

Thomas Lindquist har cirka 20 års erfarenhet från Danske bank och Swedbank i Stockholm och i Värnamo där han haft flertalet ledarroller. De senaste åren har han även varit delegat i Swedbank Green Bond Committee som fattar koncernens beslut kring grön finansiering.

Caroline Janlow ansluter som analytiker och är en internrekrytering från systerbolaget New Stay AB där hon jobbade i 2,5 år som uthyrare och förvaltare av företagsbostäder. Caroline Janlow har en bakgrund som bostadsmäklare med examen från Malmö Universitet inom fastighetsvetenskap.

– Vi hälsar Thomas och Caroline välkomna till New Property Transaktion. Med dessa rekryteringar möter vi marknadens behov och stärker samt kompletterar vårt befintliga team. Efter en utmanande vår har vi haft en hektisk höst med många nya uppdrag och avslut. Vi ser med tillförsikt på marknaden och fortsätter att leverera högkvalitativ rådgivning till våra kunder inom alla områden och segment, säger Fredrik Leifland, vd på New Property, i en kommentar.

Läs alla nyheter »
Copyright 2021 New Property |