Ninepine öppnar sin första fysiska butik på Kungsgatan. New Property har hyrt ut lokalen på uppdrag av Svensk Handel.

Ninepine är ett modern atleisure och actiwear varumärke från Stockholm. Varumärket påbörjade sin resa under 2019, och redan under 2020 hade de nästan tiodubblat sin omsättning. 2021 kvalade de in på topp 10 över Sveriges e-handelsraketer.  Bolaget fortsätter växa kraftigt, och kommer nu att erbjuda sina kunder en butiksupplevelse i den fysiska miljön.

– Det är ingen nyhet att digitaliseringen av handeln har påverkat den fysiska miljön i stor utsträckning, därför tycker vi att det är extra roligt att Ninepine valt att öppna sin första fysiska butik på denna adress. Det visar hur viktigt det är att skapa en kundupplevelse över samtliga kanaler, och den synergieffekt det ger för verksamheterna, säger Sofia Petzelius, vd & partner, New Property Retail & Development

– Att öppna en fysisk butik var långt ifrån självklart när vi startade. Vi är starkt övertygade om att våra produkter är bland de absolut bästa på marknaden och ser fram emot att fler ska kunna uppleva dem fysiskt innan de handlar från oss. Att vi sedan får möjligheten att göra detta på just Kungsgatan känns helt otroligt. Utan att säga för mycket så kan vi lova att butiken kommer bli något extra, så håll utkik i början av 2022! Säger Kousha Torabi ägare och grundare av Ninepine.

Basinfo om Ninepine:

Ninepine is a contemporary athleisure and activewear label from Stockholm, Sweden. Guided by a utilitarian and modern design ethos, the brand relentlessly strives to craft the best technical apparel to encourage its customers to keep moving and stay mindful. (www.ninepine.se)

För mer information, vänligen kontakta:

Sofia Petzelius

Vd och partner, New Property Retail & Development
sofia@newproperty.se

073-626 26 54

Läs alla nyheter »
Copyright 2021 New Property |