David Bagares gata 3
5 - 50 kvm

David Bagares gata 3
5 - 50 kvm

David Bagares gata 3
5 - 50 kvm

David Bagares gata 3
5 - 50 kvm

David Bagares gata 3
5 - 50 kvm

David Bagares gata 3
5 - 50 kvm

David Bagares gata 3
5 - 50 kvm

David Bagares gata 3, Östermalm

Hyr kontorsplatser i vackra lokaler och kreativ miljö.

Beskrivning

Söker du en plats på ett kontor mitt i stan, i vackra lokaler och i en kreativ miljö? Hyr plats/platser hos en design- och arkitektbyrå med en hel stab av arkitekter, designers, konstnärer, projektledare, ekonomer och affärsutvecklare under ett och samma tak. Här kommer du snabbt in i ett gäng som även består av andra företag. Det här är optimalt för personen eller teamet som vill vara i en härlig miljö men fortsätta att bygga vidare på sin egen företagskultur. Här finns nu en eller flera kontorsplatser till förfogande där alla tänkbara bekvämligheter ingår, allt från snygga konferensrum till gemensamma fredagsfrukostar. Platserna befinner sig i ett öppet kontorslandskap eller alternativt i ett mer avgränsat rum som delas med ett annat företag. I hyran ingår det nämligen: Wi-Fi, daglig affärstidning, möbler (det går att hyra omöblerat om så önskas), möjlighet att använda tre konferensrum, städning, post och pakethantering, fri konsumtion av kaffe, te, frukt, godis och kakor, tillgång till dusch och kontorets alla faciliteter, sociala aktiviteter, event och afterwork, gemensam lyxig fredagsfrukost, receptionstjänst, lounge, telefonbås.

Lokalen

Area

5 - 50 kvm

Lokaltyp

Kontor

Tillträde

Omgående

Typ av kontrakt

Andrahand

Övrigt

Husdjur är välkomna enligt överenskommelse. Inflyttning sker efter överenskommelse och tillsvidare. Parterna har tre månaders ömsesidig uppsägning.

Fastigheten

Adress

David Bagares gata 3

Fastighetsbeteckning

Österbotten 8

Postnr

111 38

Ort/Område

Stockholm

Byggnadsår

1929

Kommunikationer

T-bana

Du tar dig hit smidigast med tunnelbanans röda linje Östermalmstorg, alternativt den gröna linjen till Hötorget.

Omgivning & Service

Lokalen ligger mycket centralt på David Bagares gata i gatuplan, precis invid Humlegårdsparken. I omgivningen finner du allt för att tillfredsställa dina behov – restauranger, shopping, bank, mataffärer mm.

Bilder

Karta

Ritning

Tipsa en vän

Dela länken via Facebook eller e-post.

Ansvarig mäklare

Marcus Christenson
Tel: 0707740709
E-post: marcus.c@newproperty.se
Copyright 2017 New Property | Digital byrå: Brandson