Odengatan 84
123 kvm

Odengatan 84
123 kvm

Odengatan 84
123 kvm

Odengatan 84
123 kvm

Odengatan 84
123 kvm

Odengatan 84
123 kvm

Odengatan 84, Vasastan

Butikslokal invid Vasaparken

Beskrivning

Nu ges ett tillfälle att ta över en lokal i ett av Stockholms bästa och mest eftertraktade lägen. En av Stockholm mest kända antikhandlare tackar för sig efter ett dryga 30 tal år. Butikslokalen ligger i en vacker fastighet mitt emot Vasaparken från 1898 och har inbjudande sekelskiftskaraktär. Det finns även en lättillgänglig lastplats precis utanför. Brf Rosen 184 som äger lokalen föredrar någon form av butik eller kontor som hyresgäst, restaurang eller café tillåts ej.

Lokalen har entré från Odengatan och innehåller idag två rum mot gatan samt tre rum mot gården. Nuvarande hyresgäst har även byggt ett loft/alkov i delen mot gatan. Utöver detta så finns ett rum i källaren med full takhöjd som går att nå genom en bred trappa från ett av rummen mot gatan. Denna yta har tidigare använts som försäljningsyta av möbler, det finns även ett separat förråd/lageryta i källaren att nyttja. Rummet på nedre våningen är stort och fullt användbart som t ex ett konferensrum om man vill hyra som kontor.
Lokalen lämpar sig mycket bra som både kontor och/eller företag/butik med behov av showroom i kombination, förslagsvis kanske arkitektkontor eller delikatessbutik. Ytan på övre våning är ca 93 kvm och källarplanet på ca 30-40 kvm. Hyran är satt till 4500 kvm för övre planet och 2500 kr per kvm på källarplanet.

Lokalen behöver en uppdatering och uppfräschning, dock utan några större nödvändiga ingrepp. Området på Odengatan vid Vasaparken är välbesök och populärt. Här hittar du alla möjliga mysiga caféer och verksamheter samt den vackra Vasaparkens stora utbud. Granne med lokalen finns en populär och välbesökt delikatessbutik.

Lokalen kan tillträdas 2021-10-01.

Lokalen

Area

123 kvm

Tillträde

2021-10-01 eller enligt ök.

Typ av kontrakt

Första hand

Typ av vent/kyla

Självdrag

Internet

Ja

Fastigheten

Adress

Odengatan 84

Fastighetsbeteckning

Rosen 1

Postnr

11322

Ort/Område

Stockholm

Antal plan

4

Hiss

ja

Förråd

Ja

Övriga hyresgäster i huset

Bostäder

Kommunikationer

T-bana

Odenplan

Bussar

Flertalet bussar kring Odenplan och St:eriksplan

Bilder

Karta

Tipsa en vän

Dela länken via Facebook eller e-post.

Ansvarig mäklare

Marcus Fond
Tel: 070-775 58 19
E-post: marcus@newproperty.se
Copyright 2021 New Property |