Regeringsgatan 48
10 - 500 kvm

Regeringsgatan 48
10 - 500 kvm

Regeringsgatan 48
10 - 500 kvm

Regeringsgatan 48
10 - 500 kvm

Regeringsgatan 48
10 - 500 kvm

Regeringsgatan 48
10 - 500 kvm

Regeringsgatan 48
10 - 500 kvm

Regeringsgatan 48, City

Coworking space på nionde våningen i Mood.

Beskrivning

Coworking space på nionde våningen i Mood.

På nionde våningen i MOOD Stockholm på Regeringsgatan 48 hittar du Convendum. Ett modernt workspace center med flexibla kontorslösningar och konferens i en personlig miljö. Läget är i direkt anslutning till Stureplan med ett stort antal restauranger och butiker. Goda kommunikationsmöjligheter och parkering finns i kvarteret.

MEMBERSHIP
Som medlemmar har ni och ert företag tillgång till arbetsplatser i Convendums Lounge och Cowork Office. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötes- och konferensrum i flera olika storlekar. Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga workspace centers. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet - Pris: 4 995 SEK/månad.

PRIVATE OFFICE
Ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design. Pris: från 11 950 SEK/månad.

CONFERENCE
Vi erbjuder moderna och fullt utrustade mötes- och konferensrum i olika storlekar. Vår konferenspersonal hjälper er att arrangera små som stora konferenser, med servering av mat och dryck. Pris: från 280 SEK/timme.

BENEFITS
Convendum är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsutbyte. Vårt fokus är att få våra medlemmar att lyckas med sin verksamhet, genom en hög service i effektiva miljöer. Som medlem på Convendum har du tillgång till concierge, café, deli, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukost alla dagar.

CONVENDUM möter upp det nya behovet av aktivitetsbaserade arbetssätt genom att utveckla och etablera moderna workspace centers i bästa affärsläge. Medlemskapet ger tillgång till samtliga enheter och möjlighet till samverkan med andra medlemsföretag. Våra centers är utrustade med den senaste tekniken samt en hög design- och servicenivå. All kringservice ingår.

Lokalen

Area

10 - 500 kvm

Våningsplan

9 /

Tillträde

Omgående

Typ av kontrakt

Andra hand

Övrigt

Fastigheten är miljöcertifierad med den svenska klassningen miljöbyggnad

Fastigheten

Adress

Regeringsgatan 48

Fastighetsbeteckning

Oxen Större 21

Postnr

11156

Ort/Område

Stockholm

Byggnadsår

1978

Ombyggnadsår

2016

Kommunikationer

T-bana

5 minuters promenad till T-centralen för T-bana, pendel - och fjärrtåg. T-bana Hötorget inom ett par minuter

Bussar

Flertalet busslinjer

Omgivning & Service

I MOOD finns ett 60 tal butiker och 6 restauranger och i kvarteren runt omkring finns all tänkbar service

Bilder

Karta

Tipsa en vän

Dela länken via Facebook eller e-post.

Ansvarig mäklare

Cristina Stan
Tel: 076-400 53 30
E-post: cristina@newproperty.se
Copyright 2017 New Property | Digital byrå: Brandson