Vasagatan 16
9 - 5000 kvm

Vasagatan 16
9 - 5000 kvm

Vasagatan 16
9 - 5000 kvm

Vasagatan 16
9 - 5000 kvm

Vasagatan 16
9 - 5000 kvm

Vasagatan 16
9 - 5000 kvm

Vasagatan 16
9 - 5000 kvm

Vasagatan 16
9 - 5000 kvm

Vasagatan 16, City

Vasagatan 16

Beskrivning

Mer centralt blir det inte, på första våningen i Klara C på Vasagatan 16 hittar du Convendum.

Convendum erbjuder kontor från 9 kvm upp till 2 350 kvm. Det finns både långsiktiga lösningar med flexibla avtal och korttidslösningar från 1 månad och uppåt.

LOCATION
På första våningen i Klara C på Vasagatan 16 i centrala Stockholm hittar du Convendum. Ett modernt workspace center med flexibla kontorslösningar i en personlig miljö. Läget är i direkt anslutning till Centralstationen med goda kommunikationsmöjligheter i Stockholm city.

MEMBERSHIP
Som medlemmar har ni och ert företag tillgång till arbetsplatser i Convendums Lounge och Cowork Office. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötes- och konferensrum i flera olika storlekar.
Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga workspace centers. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet.Pris: 4 995 SEK/månad.

PRIVATE OFFICE
Ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité.
Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design.Pris: från 11 950 SEK/månad.

CONFERENCE
Vi erbjuder moderna och fullt utrustade mötes- och konferensrum i olika storlekar. Vår konferenspersonal hjälper er att arrangera små som stora konferenser, med servering av mat och dryck.
Pris: från 280 SEK/timme.

BENEFITS
Convendum är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsutbyte. Vårt fokus är att få våra medlemmar att lyckas med sin verksamhet, genom en hög service i effektiva miljöer. Som medlem på Convendum har du tillgång till concierge, café, deli, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukost alla dagar.

Convendum möter upp det nya behovet av aktivitetsbaserade arbetssätt genom att utveckla och etablera moderna workspace centers i bästa affärsläge. Medlemskapet ger tillgång till samtliga enheter och möjlighet till samverkan med andra medlemsföretag. Våra centers är utrustade med den senaste tekniken samt en hög design- och servicenivå. All kringservice ingår.

Lokalen

Area

9 - 5000 kvm

Våningsplan

1 / 6

Tillträde

Omgående

Typ av kontrakt

Andra hand

Övrigt

Mittemot Centralstationen. Nästan en halv miljon resenärer passerar Centralen varje dag. Med sin adress Vasagatan 16 har man en vacker omgivning såsom det ikoniska Stockholm, Stadshusets siluett, Riddarfjärdens glitter och Söders höjder. Det blir inte mer Stockholm än så här.

Fastigheten

Adress

Vasagatan 16

Fastighetsbeteckning

Uggleborg 12

Postnr

11120

Ort/Område

Stockholm

Antal plan

6

Byggnadsår

1937

Ombyggnadsår

2016

Garage

Nej

Cykelparkering

Ja

Hiss

Ja

Kommunikationer

Omgivning & Service

Inom promenadavstånd finns några av Sveriges bästa restauranger och hotell. Samt all service du behöver. Post, bank, butiker och varuhus.

Bilder

Karta

Tipsa en vän

Dela länken via Facebook eller e-post.

Ansvarig mäklare

Cristina Stan
Tel: 076-400 53 30
E-post: cristina@newproperty.se
Copyright 2021 New Property |