Retail

Vi på Retail & Development hjälper dig att hitta rätt HYRESGÄST TILL RÄTT LOKAL – OAVSETT OM DET GÄLLER EN ESPRESSOBAR I CITY ELLER EN STORT HANDELSPLATS.

Med vår långa erfarenhet av stadsutveckling och detaljhandel har vi samlat på oss ett brett kontaktnät, en hög marknadskännedom och utför uppdragen med ett personligt engagemang.

Vi på New Property Retail & Development har många år i branschen. Det gör att vi känner de flesta och relationer är en viktig del i vårt jobb. Med de spännande förändringar som pågår inom retailbranschen ställs höga krav och förväntningar i ett allt snabbare tempo. Där får du som fastighetsägare hjälp av vår erfarenhet, hjärna, hjärta och blick för vad som är rätt för just dina lokaler.

Vi har lång erfarenhet av uthyrning inom detaljhandel, med flertalet stora och välkända fastighetsägare på meritlistan. Men inget uppdrag är för litet och inget är för stort. Vi startar med en kommersiell bedömning av läget och lokalens förutsättningar. Därefter skapar vi en plan för vilka verksamheter och företag vi ska bearbeta.

Kontaktpersoner

Sofia Petzelius
VD / Partner Retail & Development
Tel: 0736-26 26 54
sofia@newproperty.se
Alexandra Bille-Bergman
Uthyrare Retail
Tel: 0739-85 53 45
alexandra@newproperty.se
Marcus Fond
Uthyrning
Tel: 0707-75 58 19
marcus@newproperty.se
Eva Ununger
Kontorsansvarig
Tel: 0708 80 73 29
eva@newproperty.se
Copyright 2017 New Property | Digital byrå: Brandson