SHH Bostad gör fyra Kistauthyrningar med New Propertys hjälp

Gatuplanet i kvarteret Selfoss, SHH Bostads bostadsprojekt i centrala Kista, är nu fullt uthyrt. Tack vare ett nära samarbete med New Property har kvarteret fått en passande mix av butiker och service. 

 Nyproduktionsprojektet i kvarteret Selfoss omfattar totalt cirka 280 lägenheter, både bostadsrätter och hyresrätter. Kvarteret ligger på Kista Gårdsväg, ungefär 500 meter från Kista Galleria och tunnelbanan. New Property Retail & Development har varit samarbetspartner för utveckling och uthyrning av gatuplanet. 

I och med uthyrningen av den sista lediga lokalen om 130 kvadratmeter är gatuplanet fullt uthyrt, berättar Fredrik Johansson, projektutvecklingschef på SHH Bostad: 

– Vi har tillsammans med New Property lyckats skapa en bra mix av service och handel, som passar perfekt i kvarteret. Boende, besökare och de som arbetar i området får snart tillgång till bland annat minilivs, tandläkare och frisör. Alla verksamheterna beräknas kunna öppna under första kvartalet 2022. 

Stor efterfrågan på levande gatuplan Både kommuner och boende ställer allt större krav på levande kvarter, med rätt utbud av service och handel. New Property Retail & Development är vana att hjälpa fastighetsutvecklare att skapa attraktiva gatuplan. För att lyckas behöver man både skapa intresse för lokalerna och välja rätt hyresgäster, berättar vd Sofia Petzelius: 

– Många pratar om butiksdöd, men i Kista har handeln aldrig varit mer levande. Intresset för lokalerna i Selfoss har varit stort, inte minst bland företagare i närområdet. Att flera av de nya hyresgästerna har lokal förankring känns väldigt roligt. Framgången i uthyrningsarbetet beror också på att vi kom in tidigt i projektet. Utifrån en väl underbyggd analys kunde vi ta fram en uthyrningsplan som fullföljdes. 

 För mer information, vänligen kontakta: 

Sofia Petzelius 

Vd och partner,

New Property Retail & Development

sofia@newproperty.se 

073-626 26 54 

Läs alla nyheter »
Copyright 2021 New Property |