Transaktion

Vi skapar och genomför nytänkande fastighetsaffärer över hela Sverige.

Den stora skillnaden mellan en hygglig affär och en väldigt bra ligger i den kreativitet, förpackning och förståelse för en ny tid som kan tillföras affären.

Varje fastighet och affär är unik. För att kunna främja en fastighets fulla potential (vare sig det handlar om kortsiktigt maximering av fastighetsvärdet eller skapa ett långsiktigt värde genom utveckling) så handlar det för oss om noggrann analys, stor flexibilitet och viljan att gå den extra metern.

New Property erbjuder nytänkande rådgivning och projektledning vid försäljning, förvärv och utveckling av kommersiella fastigheter på den svenska marknaden. Vi är ett partnerägt bolag där våra styrkor ligger i vårt personliga driv, vår ambition att alltid överträffa uppsatta mål samt vår stora erfarenhet och dito nätverk.

Välkommen till New Property.

Ett urval av våra case

Portfölj Enarna

New Property erhöll uppdraget att sälja ett helt kvarter med bostäder på bästa adress i Norrköping. Total uthyrbar area uppgick till 8917 kvm och antalet lägenheter till 150.

Vidare fanns ytterligare potential i form av bostadsbyggrätter. Ägaren Magnus Malm hade omsorgsfullt renoverat och uppdaterat lägenheterna och byggnaderna till mycket hög standard. Köpare till portföljen var Heimstaden som förvärvade fastigheterna genom tre bolagsaffärer. Totalt underliggande fastighetsvärde uppgick till 275 mkr.

2017

Äldreboendet i Haninge

New Property genomförde en strukturerad försäljningsprocess av ett toppmodernt äldreboende uppfört år 2010 med Vardaga som hyresgäst.

Uthyrbar area uppgick till cirka 3 350 kvm. Intresset för investeringsobjektet var mycket stort från såväl institutionella investerare och fastighetsbolag till privatpersoner. Säljare till fastigheten var en privatperson. Köpare till fastigheten var Fastighets AB Norrtull. Underliggande fastighetsvärde uppgick till 113,5 mkr.

2017

Bil- och industriportföljerna

New Property fick i uppdrag av Fastighets AB Norrtull (OK-koncernen) att ansvara för två försäljningsprocesser innehållandes 11 lager-, verkstad- och handelsfastigheter i mellersta Sverige.

Total uthyrbar area uppgick till 24 020 kvm. Köpare till bägge portföljen var Ankarhagen, en nischaktör inom verkstads- och industrifastigheter i Mellansverige. Totalt underliggande fastighetsvärde uppgick till 213 mkr.

2016

Våra kunder

Magnus Malm, Ägare Förvaltnings Aktiebolaget Magnentus

New Property är fantastiska att ha att göra med. Proffsiga, duktiga, enkla, noggranna och snabba. Dessutom underlättar det när man har med trevliga människor att göra.

Britt Hansson, VD och koncernchef OK ekonomisk förening

New Property är proaktiva och konstruktiva både när det gäller köp- och säljrådgivning. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete.

Andreas Rutili, Ägare och grundare Vincero

Vi arbetar ofta och gärna med New Property i olika avseenden och vi är mycket imponerade över deras förmåga att skapa och slutföra affärer.

Kontaktpersoner

Anders Norlander
VD / Partner
Tel: 070-727 49 48
anders@newproperty.se
Fredrik Leifland
Projektledare / Transaktion
Tel: 073-097 56 12
fredrik@newproperty.se
Olof Clarholm
Analytiker
Tel: 076-233 83 38
olof@newproperty.se
Copyright 2017 New Property | Digital byrå: Brandson