Uthyrning

Sveriges främsta uthyrningskonsult med skinn på näsan

New Property kombinerar över 25 års erfarenhet med dagsfärsk entusiasm och kunskap över marknaden. Vi hjälper dig som söker ny lokal, företag som sitter fast i hyreskontrakt och fastighetsägare som vill utveckla, skapa värde och hyra ut sina lokaler.

VÄLKOMMEN TILL NEW PROPERTY!

Våra kunder

Ulrika Ahlgren och Annette Hall, IIS

Vårt samarbete med New Property har varit fantastiskt. De har hjälpt oss genom hela processen med att finna lokaler till vårt drömkontor, från att leta och hitta lokalen till tips och rådgivning för att få ett bra avtal och ett avslut. Samarbetet fungerade bra från första början. De har alltid varit positiva, hjälpsamma och framför allt snabba när det gäller att få fram svar på frågor vi haft i processen. Vi kan med hela vårt hjärta rekommendera New Property.

Jörgen Aronsson, VD Implema

Vi fick snabbt förtroende för New Property när vi på Implema hade beslutat oss för att flytta från Bromma in till Stockholm City. New Property guidade oss genom hela processen på ett mycket professionellt och engagerat sätt. Det var lätt att få kontakt och vi fick alltid svar på våra frågor. Vi vill därför varmt rekommendera New Property, när behov finns att snabbt hitta intressanta kontorsprospekt som passar just dina behov.

Elmir Andersson, Division Manager Yamaha Motor Scandinavia

New Property har redan från första kontakten varit mycket professionella. New Property har på ett förtroendeingivande sätt tagit sig an vårt uppdrag. Deras engagemang och möjligheten att nå dem via telefon eller mejl, närhelst vi behövt det, tror vi har varit väldigt viktigt för projektets framgång. New Propertys kontaktnät och fokus på att förstå vårt behov som kund har givit oss bästa tänkbara lösning i form av nya lokaler. Vi vill gärna rekommendera New Property om man behöver hjälp med att hitta intressanta kontorslokaler.

Kontaktpersoner

Anneli Aspe
Uthyrning
Tel: 073-916 10 80
anneli@newproperty.se
Catia Bond
Uthyrning
Tel: 073-439 26 43
catia@newproperty.se
David Werner
Uthyrningschef
Tel: 073-384 98 40
david@newproperty.se
Gustav Hellströmer
Uthyrning
Tel: 070-963 46 71
gustav@newproperty.se
Johan Swedérus
Uthyrning
Tel: 070-826 86 56
johan@newproperty.se
Marcus Christenson
Uthyrning
Tel: 070-774 07 09
marcus@newproperty.se
Rikard Améen
Uthyrning
Tel: 073-688 40 78
rikard@newproperty.se
Tina Magnuson
Partner / Uthyrning
Tel: 070-699 61 20
tina@newproperty.se
Ulrika Rosén
Partner / Uthyrning
Tel: 070-603 41 31
ulrika@newproperty.se
Copyright 2021 New Property |