Case och referenser

Över 1 000 bolag har fått ny adress via New Property. Det betyder nya lokaler för våra kunder och ny erfarenhet för oss.

Några röster från våra kunder.

Ulrika Ahlgren och Annette Hall, IIS

Vårt samarbete med New Property har varit fantastiskt. De har hjälpt oss genom hela processen med att finna lokaler till vårt drömkontor, från att leta och hitta lokalen till tips och rådgivning för att få ett bra avtal och ett avslut. Samarbetet fungerade bra från första början. De har alltid varit positiva, hjälpsamma och framför allt snabba när det gäller att få fram svar på frågor vi haft i processen. Vi kan med hela vårt hjärta rekommendera New Property.

Jörgen Aronsson, VD Implema

Vi fick snabbt förtroende för New Property när vi på Implema hade beslutat oss för att flytta från Bromma in till Stockholm City. New Property guidade oss genom hela processen på ett mycket professionellt och engagerat sätt. Det var lätt att få kontakt och vi fick alltid svar på våra frågor. Vi vill därför varmt rekommendera New Property, när behov finns att snabbt hitta intressanta kontorsprospekt som passar just dina behov.

Elmir Andersson, Division Manager Yamaha Motor Scandinavia

New Property har redan från första kontakten varit mycket professionella. New Property har på ett förtroendeingivande sätt tagit sig an vårt uppdrag. Deras engagemang och möjligheten att nå dem via telefon eller mejl, närhelst vi behövt det, tror vi har varit väldigt viktigt för projektets framgång. New Propertys kontaktnät och fokus på att förstå vårt behov som kund har givit oss bästa tänkbara lösning i form av nya lokaler. Vi vill gärna rekommendera New Property om man behöver hjälp med att hitta intressanta kontorslokaler.

Mats Nordqvist, Regionchef, Ahlsell Sverige AB

Vi har tidigare sökt nya lokaler i egen regi som har varit väldigt tidskrävande. Vi fick tips om New Property för något år sedan som kunde hjälpa oss att söka efter nya butiker i hela regionen Stockholm – Uppland där vi idag har 18 anläggningar. New Property har lärt känna vår verksamhet och med sitt nätverk och sin erfarenhet kan ta fram rätt prospekt direkt för det vi söker. New Property är snabba och väldigt engagerade och släpper inte förrän vi är i hamn. New Property får våra bästa rekommendationer.

Magnus Stein, VD, Avtal24

Vi tog hjälp av New Property för komma ur vårt avtal och även hitta ny lokal. Vi är mycket nöjda med deras professionella och personliga engagemang i affärerna, detta har gjort att vi kunnat koncentrera oss på vår verksamhet.

Copyright 2021 New Property |