King - Kungsgatan 36

King - Sveavägen 44

Spotify Concept - Jarlahuset

Alma - Nybrogatan 8

R12 - Riddargatan 12

My Safety - Tegeluddsvägen 21

Colony - Eriksbergsgatan 8B

Bactiguard - Alfred Nobels allé 150

Er väg till nya lokalen.

 1. Börja med att se över er situation idag, var befinner ni er?

  Gå igenom befintligt hyresavtal, när kan ni flytta, när vill ni flytta? Är lokalen ändamålsenlig, om inte, går den att förändra eller måste ni hitta en ny lokal. Vad saknar ni i lokalen? Speglar lokalen bolagets värderingar och själ? Är personalen stolta över sitt kontor? Det är en mängd frågor, vi vet. Men vi lovar också att ni spar tid och pengar genom att avsätta tid i ett tidigt skede för att tänka igenom flytten.

 2. Hur ser er vision ut, hur många är ni om 3-5 år?

  Gör en lista på vilka de viktigaste arbetsuppgifterna är för er nya lokal, vilka kriterier lokalen måste uppfylla. Fyll gärna i New Propertys formulär så tar vi fram den rätta lokalen. Eller bara ring på 08-665 68 80 så hjälper vi er att göra en förstudie.

 3. Överblick är A och O. Behöver du ytterligare hjälp?

  Det är ofta ett större projekt att flytta än man tror, det är många beslut, stora som små och mycket planering för att allt ska klaffa. Att flytta ger ofta ett bra tillfälle att göra förändringar både i organisationen och hur man arbetar, så det innebär ett stort engagemang ifrån både ledning och medarbetare. Ett gott råd är att börja i god tid och göra hemläxan ordentligt. Att ha med en duktig arkitekt från början kan vara en bra investering. Likaså en projektledare som ansvarar för flyttprojektet

 4. Dags för visning!

  När ni har kommit fram till er vision om hur er nya lokal ska vara utformad, hur ni vill arbeta, var den ska ligga, hur mycket ni vill betala mm är det dags att se vad som finns på marknaden som motsvarar era önskemål och krav. Då ringer ni oss. Vi tar fram alternativ, samordnar visningar och lotsar er till er nya drömlokal – kostnadsfritt!

 5. Knyt ihop påsen.

  Förhandla hyresavtal är det fastighetsägarna gör hela dagarna och är proffs på, så ett gott råd är att ta hjälp av ett eget proffs, om ni inte har en inhouse. I olika marknadslägen har man olika möjligheter till rabatter, anpassning av lokalerna, längd på avtal.

 6. De sista detaljerna.

  När väl hyresavtalet är signerat är det dags att planera den fysiska flytten, upphandla möbler, data, inventarier, säga upp diverse serviceavtal och teckna nya. New Property har ett brett kontaktnät som kan hjälpa er med detta.

Lämna er lokalspecifikation här

Orkar du inte fylla i? Klicka här så kontaktar vi dig.


Grunduppgifter


Önskemål ny lokal

Copyright 2021 New Property |