Värdering lokal & fastighet i Stockholm

Vi hjälper dig med din värdering

När du behöver hjälp med en värdering av din lokal i Stockholm är det New Property du ska ta kontakt med. Vi är Sveriges största uthyrningskonsult av lediga lokaler och vi erbjuder även rådgivning samt hjälper lokalsökande företag att hitta nya lokaler. Då vi är kunniga inom hela processen, från ett intresse till kontraktsskrivning, är vi rätt partner att hjälpa dig med värderingen är din lokal.

Våra kunder

Ulrika Ahlgren och Annette Hall, IIS

Vårt samarbete med New Property har varit fantastiskt. De har hjälpt oss genom hela processen med att finna lokaler till vårt drömkontor, från att leta och hitta lokalen till tips och rådgivning för att få ett bra avtal och ett avslut. Samarbetet fungerade bra från första början. De har alltid varit positiva, hjälpsamma och framför allt snabba när det gäller att få fram svar på frågor vi haft i processen. Vi kan med hela vårt hjärta rekommendera New Property.

Jörgen Aronsson, VD Implema

Vi fick snabbt förtroende för New Property när vi på Implema hade beslutat oss för att flytta från Bromma in till Stockholm City. New Property guidade oss genom hela processen på ett mycket professionellt och engagerat sätt. Det var lätt att få kontakt och vi fick alltid svar på våra frågor. Vi vill därför varmt rekommendera New Property, när behov finns att snabbt hitta intressanta kontorsprospekt som passar just dina behov.

Elmir Andersson, Division Manager Yamaha Motor Scandinavia

New Property har redan från första kontakten varit mycket professionella. New Property har på ett förtroendeingivande sätt tagit sig an vårt uppdrag. Deras engagemang och möjligheten att nå dem via telefon eller mejl, närhelst vi behövt det, tror vi har varit väldigt viktigt för projektets framgång. New Propertys kontaktnät och fokus på att förstå vårt behov som kund har givit oss bästa tänkbara lösning i form av nya lokaler. Vi vill gärna rekommendera New Property om man behöver hjälp med att hitta intressanta kontorslokaler.

Värdering lokal & fastighet Stockholm

SE TILL ATT VÄRDERINGEN AV DIN LOKAL & FASTIGHET BLIR RÄTT – TA HJÄLP AV ETT PROFFS!

New Property marknadens mest engagerade och nytänkande aktör inom sökning, överlåtelse och uthyrning av lokaler. Med lång erfarenhet, ett personligt bemötande och lyhörda medarbetare är vår affärsidé att agera som en personlig och professionell länk mellan lokalsökande företag och fastighetsägare som vill hyra ut lokaler i Stockholm.

Vi vet att fastighetsmarknaden är komplex vilket gör att det krävs specialistkunskap för att en affär ska bli lönsam. New Property erbjuder kvalificerad rådgivning om allt som rör fastighetsrelaterad verksamhet – från analys och värdering av lokaler till fastighetstransaktioner samt hjälp vid förhandlingar av hyresavtal.

FASTIGHETSVÄRDERING AV KOMMERSIELLA LOKALER & FASTIGHETER

Vi har lång erferanhet med värdering av lokal och fastighet i Stockholm. Fastighetsvärdering av kommersiella fastigheter underlättar med en professionell partner. Fastighetsvärdering oavsett var i Stockholm det gäller, Östermalm, Norrmalm, Vasastan, Kungsholmen, Södermalm, City etc. Vi värderar även fastigheter utanför Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping och Helsingborg för att nämna några exempel.

Ett kunnigt team för dina lokalbehov

Idag består New Property av ett slipat uthyrningsteam som i första hand arbetar med exklusiva uthyrningsuppdrag från både fastighetsägare och hyresgäster som vill flytta i förtid. Vi lotsar även lokalsökande företag till nya lokaler och hjälper till med värdering av lokaler i Stockholm. Med olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar har vi ett brett och unikt kontaktnät, vilket bidrar till vår framgång då vi ska hjälpa dig med dina lokalproblem.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med en värdering av din lokal i Stockholm? Välkommen att ta kontakt med oss direkt!

 

Se även

Copyright 2021 New Property |