Vi söker biträdande analytiker till uthyrning och transaktion!

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. 

Som biträdande analytiker på New Property kommer du att vara en del av fastighetsbranschens mest snabbfotade och entreprenöriella rådgivare. Verksamheten står inför en spännande och expansiv fas. Med affären i fokus värdesätter vi driv, kreativitet och nytänkande.

Som biträdande analytiker hos oss kommer du spela en avgörande roll i vårt dagliga arbete. Vi är ett tight team som värdesätter samarbete mellan kollegor och detta är en chans att i tidigt skede få stor insyn i genomförandet av uthyrningsarbetet från start till slut.

Rollen innefattar bland annat följande arbetsuppgifter:
– Ringa potentiella hyresgäster och stämma av deras behov 
– Kartlägga hyresgäster genom New Propertys CRM-system
– Arbeta nära våra analytiker och stötta dem i enskilda projekt
– Kartlägga områden
– Ta fram affärsförslag, teasers och mötespresentationer
– Förbereda och skapa försäljningsprospekt från idé till slutprodukt
– Samla in och analysera olika typer av data

Vem är du?
Du är student på universitetsnivå som vill arbeta vid sidan av studierna. Du är nyfiken, självständig och ambitiös. Du är bekväm med högt tempo och vågar anta nya utmaningar. Du har en förmåga att hantera flertalet parallella processer samtidigt på ett effektivt sätt och håller en god kvalitet i allt du tar dig an. Du uttrycker dig väl både muntligt och skriftligt i svenska och engelska. Goda tidigare kunskaper av Excel, Powerpoint, Photoshop och InDesign är ett stort plus. Du har en stark vilja att utvecklas i en stimulerande miljö samt få möjlighet att använda dina teoretiska kunskaper från studierna i verkliga sammanhang.

Tjänsten avser deltid vid behov (cirka 10-20 timmar/vecka) med placering på vårt kontor på Östermalmstorg i Stockholm.

Alla ansökningar skickas senast den 23/2 till work@newproperty.se och ska innehålla följande:
– CV
– Personligt brev

Läs alla nyheter »
Copyright 2021 New Property |